астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 13 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии. Започнете промяната с малки стъпки. Ако цял живот сте живели в хаос, създайте си малък оазис на реда и преди да продължите, го поддържайте още време.

Кога и как трябва да се извините на шефа си

infomax-logo-50-15-HW През първите дни на седмицата ще се развива купесто-дъждовна облачност

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: понякога нашите очаквания се различават от реалността. Това е добре. Като разберете какво не искате, можете да определите истинското си желание. Приемете моментното състояние, предложете му чаша чай и го „изслушайте“ какво има да ви каже.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: романтичните Телци са склонни да вярват в присъщата доброта на хората. Реалността обаче шокира от време на време. Не се тревожете за нищо. Това състояние ви учи, че трябва да се вслушате в себе си и да не се подавате на дискомфорта.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: трябва да направите пауза и да слушате какво ви казва вътрешния глас. Може би сте започнали нов етап от живота, но носите остатъчна енергия от миналото. Задайте си въпроса: „На кого трябва да простя?“. Време е да се отървете от всяко негодувание. Това ще ви помогне да се успокоите и да се освободите за любовта.    

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Вселената играе важна роля в живота ви. Вие обаче имате свободата на избора, която влияе върху хода на историята ви. Животът се определя от решенията, които взимате всеки ден. Запитайте се: щастлив ли съм сега? Ако не, станете и вървете след мечтата си.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: всичко е възможно за вас точно сега. Вселената е ваш приятел и ви помага да създадете живота, който желаете и заслужавате. Полагайте всички необходими усилия. Те ви водят в посоката на растеж.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: време е да бъдете себе си. Запитайте се какво искате и как виждате бъдещето си. Излезте от зоната си на комфорт и се почувствайте уязвими. Вашите чувства заслужават да бъдат чути.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: няма спасение от ежедневната суматоха, стотици задачи и задачи винаги от отнемат енергията ви, но не трябва да отнемат целия ви живот! Научете се да разберете в кой момент трябва да отложите работа, партита, ангажименти. Качествената и навременна почивка ще ви даде сили да продължите по пътя към успеха.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Вселената не винаги ви дава това, което искате. Тя ви дава това, от което се нуждаете в момента. Така че, зарежете тъжните мисли. Приемете обстоятелствата такива, каквито са. Дарът на приемане ще ви помогне да направите радикална промяна.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: нищо не е вечно. Помнете тази проста истина, когато мислите, за каквото и да е. Не се притеснявайте, ако някой реши да се дистанцира от вас. Приемете всички чувства, които другите споделят с вас.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: нямате нужда от нещо грандиозно, за да усетите вкуса на живота. Просто трябва да сте тук и сега – върнете се в настоящия момент. Тази глава от живота ви е посветена на това да се наслаждавате на радостта и красотата в простите неща около вас. Оставете телефона си за минута, пийте чай по-дълго от обикновено, медитирайте върху любимата си книга. Щастието е близо.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: звездите ви молят да направите пауза, да си поемете въздух и да преразгледате приоритети. Ако нещо не работи, сменете целта. Реалността, която искате да създадете, вече е достъпна за вас. Всичко, което трябва да направите, е да кажете „да“ и да оставите Вселената да ви води в правилната посока.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: животът е твоят учител. Той ви предлага тестове, за да покажете колко сте силни и издръжливи. Звездите препоръчват да помолите Вселената за насоки, ако нещата станат твърде сложни и объркващи. Излизането от обичайната ви рутина ще ви даде така необходимата перспектива.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 13 юни 2023

на горе