Астрологичен съвет за 13 май 2023

Астрологичен съвет за 13 май 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Днес вашите умения за убеждаване ще бъдат в най-голямата си мощ. Можете да убедите почти всеки да направи почти всичко, което искате. Използвайте този дар САМО за добро!

Астрологичен съвет за 13 май 2023 Фън шуй картини с рози

Как да избереш абитуриентска рокля, с която ще бъдеш принцеса на бала /снимки/

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Не разпилявайте енергията си в дузина различни посоки, няма да спечелите от това. Каква е вашата амбиция №1? Направете я единствената си цел за близкото бъдеще.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Вселената иска да се забавлявате. Днес можете да срещнете човек, който ще накара сърцето ви да бие лудо. Усмихнете му се, късметът е на ваша страна.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ако сте от тези, които рядко показват чувствата си, днес ще изпитате положителни емоции. Ако сте пазили любовта си към някого в тайна, сега е моментът да я разкриете.

Рак 22 юни – 22 юли

Трябва да се придържате към компанията на близките, това може да ви донесе много положителни емоции и да ви зареди за цяла седмица напред.

Лъв 23 юли – 22 август

Може би е време да си кажете „спри“ и да преразгледате житейските си приоритети. Освобождаването от вътрешните ограничения ще ви бъде от полза.

Дева 23 август – 22 септем.

Днес любовта ще променя всичко! И сега вие сте късметлията, който получава страхотният шанс да изпита това невероятно чувство на едно друго ниво.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Започнете да живеете прекрасният живот, който се крие във вас. Никой не е перфектен, но се възхищаваме на тези, които са успели, да постигнат хармония със себе си.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Позволете си да направите място, както за приливи, така и за отливи. Приемането на човешкият опит в неговата цялост е това, което трябва да изпитате точно сега.  

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Звездите ви насърчават да бъдете по-мъдри, да уважавате границите и да се грижите за себе си, преди да се грижите за другите. Укрепете личните си позиции.  

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Ако напоследък сте имали доста ограничен поглед върху света, то сега започвате да осъзнавате, че трябва да сте по-отворени към разнообразните перспективи. Бъдете креативни.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Никой не трябва да губи, за да може да спечелите. Не си мислете, че има само победител и губещ. Сътрудничеството е от съществено значение и често може да завърши с победа и за двете страни.

Риби 19 февр. – 20 март

Трябва да останете позитивни, защото има голям залог. Някои може да кажат, че сте твърде срамежливи, но въпреки това вие ще стигнете до върха.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 13 май 2023

на горе