Астрологичен съвет за 16 април 2023

Астрологичен съвет за 13 април 2023

Съвет за 13 април 2023: Не се взирайте дълго в бездната. Насочете поглед нагоре към слънцето и звездите.

Астрологичен съвет за 13 април 2023

Астрологичен съвет за 13 април 2023 Как да изберем интериорен дизайн в зависимост от зодията

Петър Дънов за Слънцето и смисъла на слънчевата активност (магнитните бури)

Дневен хороскоп за 13 април 2023

Любовен хороскоп за 13 април 2023

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Днес вие не просто сте щастливи, вие сте възхитени от това, което се случва около вас. Вие сте едно с течението на живота и знаете какво искате от него. Освободете се от страховете и поемайте рискове. Направете това, което отдавна искате.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Ако сте се борили да бъдете в очите на обществеността, вярвайте, че вашата голяма мечта скоро ще придобие конкретна форма. Тези, които са работили зад кулисите, ще установят, че най-накрая са получили признание за работата си. Въпреки това, не позволявайте на голяма печалба да ви обезсърчи.

Близнаци 21 май – 21 юни

Давате всичко от себе си, без да сте обвързани с конкретен резултат. Това е тайната на вашия успех, Близнаци. Не се ограничавайте обаче. Портал на растеж и разширяване се отваря за вас. Пътят напред е да обедините правилните сили и да поемате премерени рискове. Използването на силата на социалните мрежи също може да бъде от полза за вас.

Рак 22 юни – 22 юли

Днес Вселената ви предлага възможност да задоволите любознателната си природа. Както винаги, доверете се на интуицията си, тъй като тя ви води в правилната посока. Също така, звездите ви съветват да обърнете внимание на работните въпроси днес, да не трупате задачи.

Лъв 23 юли – 22 август

Не бъдете пасивни, по какъвто и да е начин. Само напомняне – направете всичко възможно и изхвърлете останалото. В същото време визуализирайте възможно най-добрия резултат и се доверете на интуицията си.

Дева 23 август – 22 септем.

Даването безусловно е във вашата природа. Но не всички са на същата честота като вас. Запитайте се дали връзката ви се основава на баланс и реципрочност? Ако не, коригирайте скалата, където е необходимо. Ако това налага да предприемете драстични действия, нека бъде така.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Доверете се, че имате необходимата подкрепа, за да стигнете до следващото ниво. Днес звездите ви насърчават да помислите какво означава за вас „обвързване“ по отношение на връзките и защо го възприемате като противоположност на свободата.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Не се ядосвайте за дреболии. Научете се да цените времето и ресурсите си. Ако все още си казвате „може би той/тя все пак ще го направи“ или „да не бързаме, трябва да изчакаме“ – време е да помислите отново. Ако тези хора искаха, вече щяха да са започнали да действат.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Доверявайки се на вътрешния си компас, можете да вземате решения, които са добри за вас. Това е страхотно време да се потопите и да разберете какво наистина искате, Стрелци. Решенията, които вземете през следващите дни, ще играят важна роля в бъдещето.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Вместо да търсите любовта, започнете да я излъчвате. Това ще бъде важна тема за вас през следващите дни. Няма нужда да сте нащрек за емоционална недостъпност. Запалете огън в сърцето си, бъдете по-отворени към другите.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Заслужавате да бъдете прегърнати от човек, който събужда най-добрите чувства в душата ви. Някой, който не ви съди и не ви натоварва с очакванията си. Днес оставете старите проблеми и истории в миналото. Оставете вярванията, които ви пречат да приемете нови и по-добри неща.

Риби 19 февр. – 20 март

Вашите прогнози може да не се сбъднат на мига. Ако нещата наистина започнат да се разпадат, важно е да запазите спокойствие. Не забравяйте, че промяната винаги е към по-добро. С тяхна помощ Вселената премахва от живота ви това, което вече не е необходимо.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 13 април 2023

на горе