астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 12 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии. Енергиите на деня събуждат чувството за вътрешна свобода, така че не се вкопчвайте в граници и ограничения. Не отлагайте разбирането и приемането на целта си за утре, защото всяка минута е ценна и може да ви доближи до мечтата ви.

Седмичен хороскоп за дните от 12.06 до 18.06.2023

Астрологичен съвет за 12 юни 2023 Трансформиращи се мебели

 

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: оставете всички очаквания, че нещо ще се промени след седмица, месец, година. Опитайте се да мислите, че дори сега има на какво да се любувате и да се радвате. Днес е добре, утре ще е още по-добре! Но утре все още не е дошло, така че трябва да се насладите на настоящия момент.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: опитайте се днес да идентифицирате всичко, което ограничава вашата свобода или свободата на други хора. Например, това може да бъде ревност, страх, тревожност и т.н. Запишете всичко в отделен списък и определете сами къде ще започнете да работите, за да се освободите от това.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: не се спирайте на стари проблеми. Днес може внезапно да нахлуе спомен как нещо не се е получило за вас или как сте били обидени в една връзка. Проследявайте какви оплаквания имате днес, независимо дали са свързани с лични отношения, пари или работа. Това ще е знак, че тази тема трябва да се разработи, за да не ви създава тревоги.    

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Вселената отваря своите източници за нас. Изобилието е в ръцете ни. Можете да се изпълните с това, от което се нуждаете: горещата енергия на творчеството и страстта, нежната капка и обгръщащ поток на любовта, упоритата сила и увереността на комфорта.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: днес е особено важно да балансирате материалното и духовното в себе си, да приведете в хармония двете страни на живота си, да осъзнаете важността и на двете страни.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: денят е добър за общуване, но не бива да го губите в празни приказки само за да убиете време. Хората са настроени да общуват, използвайте това, за да говорите от сърце до сърце и да разрешите онези проблеми, които не са могли да бъдат разрешени преди.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: днес, всеки който положи достатъчно усилия, за да постигне целите си, ще има късмет. Днес е добър ден за работа във всяко отношение. Колкото по-нестандартно и с душа подхождате към задачите си, толкова по-ефективно ще ги решавате.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: днес в душата на човека цари хармония, която в никакъв случай не трябва да се нарушава от негативни мисли и действия. Много е добре, ако успеете да прекарате този ден сред природата. Връзката с външния свят днес е много силна, затова е строго забранено замърсяването на околната среда!

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: опитайте се да сте в добро настроение през целия ден. Не бива да се пренатоварвате нито физически, нито психически. Особено от сутрин до следобед. По-добре е да отложите важните въпроси за втората половина на деня.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: ако чувствате, че не искате да ходите никъде и да общувате с хора, можете да насочите енергията си към творчество. Всяка творческа дейност в този ден е не само подходяща, но дори полезна. Направете всичко, което ще ви помогне да не останете сами с вашите мисли, емоции и настроение.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: днес може да стигнете до разбирането, че само като изпълните  целта си, можете да постигнете успех във всички области на живота си. Осъзнайте, че вашата сила е във вашата индивидуалност. Не се стремете да бъдете „като всички останали“, позволете си да се откроите.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: важно е да се научите да виждате възможностите в живота и да не се страхувате да ги използвате, защото зад всеки страх се крие мощен ресурс. Движете се смело през живота. Както се казва: „очите се страхуват, но ръцете действат.“
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 12 юни 2023

на горе