астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 11.08.2023 /петък/

Съвет за 11.08.2023 към всяка зодия: Радвайте се на слънчевите лъчи, на топлината – в природата, в човешките взаимоотношения и щастието само ще дойде при вас.

Мадона показа как се възстановява след тежкото боледуване: снимка на звездата без грим

Новата седмица 14-20 Август ще донесе изобилие от КЪСМЕТ на 7 зодии

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, имаше време, когато се съмнявахте в себе си и способността си да правите света по-красив. Имаше време, когато търсихте отвън красотата. Но това, което преживявате в момента, е вътрешна революция. Поредица от трансформиращи събития, които възстановяват вярата ви в себе си и вашата цел. Така че, излезте и изпълнете свещената си цел по най-добрия възможен начин! Както винаги, не забравяйте, че става въпрос за пътуването, а не за дестинацията.

Космически съвет: Впрегнете магията на кристали като жълт авантюрин, пирит и тигрово око, за да проявите и активирате най-доброто за себе си в живота!

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец, чувствате се сякаш завесата е повдигната, сякаш можете да видите дадения човек или ситуация в съвсем нова светлина. Вместо да се спускате в заешката дупка на разочарованието, бъдете благодарни за проверката на реалността. Приемете, че не всеки вибрира на същата честота като вас и това е добре.

Космически съвет: Вие сте като алхимик, надарен със способността да превръщате болката в сила. Бъдете търпеливи със себе си през този процес на трансформация.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ако вашето висше Аз можеше да говори точно сега, то би казало: алгоритъмът на Вселената е съвършен и алгоритъмът на Вселената винаги работи във ваша полза. Така че, отхвърлете съпротивата, Близнаци, докато станете едно с божествения поток. Независимо от това, което вашата външна реалност ще ви накара да повярвате, нещата се пренареждат във ваша полза. Ако сте се чувствали „откъснати“ от нещо, отделете време за дишане, за медитация, за възстановяване на връзката с ритуалите и практиките, които ви карат да се чувствате здраво стъпили на земята.

Космически съвет: Украсете дома си днес, с нещо което ще ви е ценно цял живот.

Рак 22 юни – 22 юли

От финансова гледна точка, това е прекрасно време за вас, Рак. Време за проявление на нови възможности. Време за синхронизиране на вашите сили с тези, които споделят вашата творческа визия. Дръжте брадичката си високо, докато се движите напред и нагоре. Знайте, че заслужавате всичко, което сте призовавали във вашата Вселена. О, и още нещо! Ако подписването на нов договор или приемането на нов клиент е на път, задайте си въпроса: „Дали дадената оферта/съюз е в съответствие с визията, която имам за живота си?’

Космически съвет: Дръжте брадичката си високо, докато се движите напред и нагоре.

Лъв 23 юли – 22 август

В случай, че се чудите, вашата Синя стреличка от Вселената е на път, прекрасното е на път към вас, и ще ви стигне в божественото точно време. Нито минута по-рано, нито минута по-късно. Защото космическият план е безупречен във всяко отношение, Лъв! На картите за вас излиза: любов, красота и принадлежност. Празнувайте душевните връзки, които едновременно ви подхранват и повдигат. Що се отнася до кариерата и творчеството, картите ви насочват да приемете всичко без задръжки. Понякога възможностите, които желаем, идват при нас сякаш случайно. В други случаи трябва да поемем по-активна роля, за да накараме големите неща да се случат за нас.

Космически съвет: Приемете всичко без задръжки, когато става въпрос за кариерните ви цели.

Дева 23 август – 22 септем.

Но усещаш ли красотата в живота, Дева? Изпитвате ли чувство на поток? Ако сте отговорили отрицателно на гореспоменатите въпроси, запитайте се защо това се получава. Не позволявайте на вашите страхове или несигурност да бъдат причината да страдате. Няма правилно и грешно. Предефинирайте правилата за ангажиране по начин, който резонира за добро за вас.

Космически съвет: Предефинирайте правилата , както ще се чувствате добре.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Вселената завинаги заговорничи в твоя полза, Везни! Вселената прави всичко по силите си, за да гарантира, че имате 5-звездно изживяване, докато сте тук на земята. Така че, забравете „кой“, „какво“ и „защо“, докато се връщате обратно в потока на творческото съзнание. Привлякохте тези златни възможности в своя опит, защото сте готови за голяма промяна! Готови сте да се освободите от оковите и да стъпите в най-въплътената версия на себе си! Не се сдържайте.

Космически съвет: Вие сте неудържими, когато вярвате в собствената си сила и потенциал

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Но твоята чувствителност е дар, Скорпион. Това е, което добавя красота и изящество към всички ваши творения. Това е, което придава на работата ви дълбочина и смисъл. Така че, вместо да гледате на твърде многото си чувства като на проклятие, излейте ги върху платното си. Себеизразяването ще се окаже пътят към освобождението в този момент. О, и още нещо! Помислете върху думата „граници“ и как можете да предпазите енергията си от онези, които източват резервите ви.

Космически съвет: Носете кристали като тигрово око и турмалин са известни от незапомнени времена със своите защитни сили

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Когато си щастлив и го знаеш, пляскай с ръце, Стрелец. Пляскайте с ръце и благодарете за всичката благодат, която се излива в чашата ви! Имаме чувството, че благословиите само ще се умножат ! Когато става въпрос за вашите междуличностни отношения, вие сте насърчавани да виждате нещата такива, каквито са. Истината рядко е лесна за справяне, но истината ще ви помогне и ще ви освободи по повече начини, отколкото можете да си представите.

Космически съвет: Завесата се повдига. Благословиите само ще се умножат !

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог, ти си перфектната комбинация от магия и лудост! Вие сте съкровищница от толкова много творчески потенциал. Подаръкът, който трябва да активирате точно сега е Вашето око за красота и естетика. Както винаги, отдайте се на потока, отдайте се на божествените сили, които копнеят да бъдат изразени чрез вас, докато освобождавате бремето на съвършенството. Вие сте най-добрият, когато носите и разпръсквате повече радост на света.

Космически съвет: Активирайте творческите си дарби.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Дайте си малко повече доверие, Водолей! Вие сте там, където сте, защото сте извървели своя път към върха. Вярвайте, че ще продължите да процъфтявате, докато вървите напред и нагоре. Така че, останете ангажирани с целите си и положете необходимата работа. Скоро ще погледнете назад към тази глава от живота си като към повратна точка. О, и още нещо! Не позволявайте на егоистичните нужди на другите да ви отклонят от пътя ви.

Космически съвет: Вярвайте, че ще продължите да процъфтявате!

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, вие сте в мир с това къде сте и сте в мир с това, което се разгръща. Вие разбирате, че божественият план е наистина съвършен и че сте подкрепени по повече начини, отколкото можете да изразите с думи. Като форма на грижа за себе си, отидете на любимото си място. Това може да е кафе, което сервира домашно приготвени вкусотии, място, където можете да се отдадете на масаж, свещено място, където се чувствате свързани с божествените сили или дивата природа, неизвестно, където можете да танцувате под звездите и да плувате в морето или езеро. Ако предизвиква усмивка на лицето ви и събужда песента на душата ви, знайте, че сте на прав път.

Космически съвет: Като форма на грижа за себе си, отидете на любимото си

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 11.08.2023 /петък/

на горе