астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 11 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии. Идеален ден за различни практики, насочени към очистване и опознаване за силата на ума и проницателността. В този ден е желателно уединението, за да се избегнат конфликтни ситуации в колектива.

Жълт кантарион – Лекът за 99 болести

infomax-logo-50-15-HW Иво Папазов-Ибряма и Жана Чакърова печелят наградата „Мултикултурният човек“

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: днес вашата магнетична сила се увеличава многократно, така че има възможност да привлечете точните хора и точните съмишленици. Не мислете за миналото, то няма да се повтори, но не отивайте твърде далеч в бъдещето, то все още не се е случило. Помислете какво е важно за вас днес, точно сега.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: общуването в този ден е важно да бъде съзнателно. Не избягвайте общуването, но избягвайте празните приказки „за нищо“ – те няма да донесат нищо добро. Ако искате да говорите за нещо болезнено, не го пазете в себе си. Просто намерете такъв събеседник, който наистина може да ви посъветва нещо градивно.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: това е денят на хармонията. Ден, в който хората могат да почувстват връзката си с външния свят, да почувстват духовността. Възможни са откровения и прозрения, осъзнаване на истини, които могат да преобърнат мирогледа ви.    

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: ако чувствате, че не искате да ходите никъде и да общувате с хора, можете да насочите енергията си към творчество. Всяка творческа дейност в този ден е не само подходяща, но дори полезна. Направете всичко, което ще ви помогне да не останете сами с вашите мисли, емоции и настроение. Това е денят, в който мисленето „за цял живот“ няма голяма полза.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: бъдете честни със себе си и другите – това е особено важно днес, въпреки че е вярно във всеки друг ден. Радвайте се на малкото, благодарете на Вселената за всичко, което вече имате. Отдалечете се от консерватизма и границите, научете се да чувствате свобода там, където сте сега.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: осъзнайте, че вашата сила е във вашата индивидуалност. Не се стремете да бъдете „като всички останали“, позволете си да се откроите.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: днес няма нужда да правите сложни практики. Вземете вана с морска сол – разтворете шепа сол във вода, като я помолите да абсорбира цялата негативност, която ви притеснява. Легнете спокойно 15-20 минути, оставете мислите си да ви напуснат, отпуснете се и не мислете за нищо.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: днес е важно да намерите време за кауза, която ви вдъхновява. И нека някой си мисли, че това е загуба на време, но вие знаете, че това е пробуждането на вашите таланти.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: може да не станете гениален художник, но използвайте артистичните си умения, за да създадете нова линия дрехи или предмети от бита. Вашите таланти ще бъдат разкрити при условие, че не ги потискате – покажете ги в процеса на създаване, отхвърлете съмненията и срама!

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: важно е непрекъснато да усъвършенствате своята мъдрост, да приемате нов, прогресивен опит, да научавате това, в което се чувствате слаби и несигурни.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: в никакъв случай не трябва да се спирате на вашите проблеми и негативизъм. Ако в този ден сте посетени от светло и радостно чувство на любов, значи сте духовно развит човек.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: желателно е спокойствие и уединение. Добре е да довършите започнатото. В този ден бързането е противопоказано – „бързайте бавно“. Намерете време за себе си – просто бъдете в тишина насаме със себе си и с мислите си.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 11 юни 2023

на горе