астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 11 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 11 октомври 2023 г. за всички зодии: Именно спокойствието помага да се разбере в кой момент всичко започва да се движи. Вашият живот се променя и върви към реализиране на плановете. Юздите са във вашите ръце.

Крем или серум за лице – какво да изберем?

infomax-logo-50-15-HW Ергенът Евгени скочи от 4 200 м.

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Най-доброто, което можете да направите днес, е да си поставите цел, за която мечтаете, и да вървите към нея. И, ако тази цел е в хармония с вашата, определено ще получите подкрепа. Не търсете лесни пътища, не търсете това, което вече е преминато. Търсете това, което ви вдъхновява и насърчава.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Не се страхувайте да вземате важни решения, ако дълбоко в себе си чувствате, че моментът е настъпил. Опитайте се да не бъдете откровени с непознати, това може да ви навреди. Опитайте се да не отваряте душата си пред никого.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Помислете за добродетелите на другите хора, за техните най-добри човешки качества, благодарете на хората за доброто отношение към вас. Правете добро на близките си, давайте подаръци, давайте милостиня, особено ако имат необходимост.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Най-доброто нещо, което можете да направите в наши дни, е да се „притаите“. Обърнете внимание на себе си, тялото, душата. Правете неща, които не изискват емоционален стрес. Още по-добре отделете време за вашето хоби. Плетете, рисувайте, творете.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Време е да осъзнаете, че много зависи не само от вас, но и от тези, с които комуникирате. Намерете начин да работите с хората, а не срещу тях. Това ще доведе до лично и професионално израстване. С правилния емоционален подход може да се роди нещо вълшебно.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес трябва класически да заобиколите всички препятствия по пътя си. Не очаквайте триумф в дела, които не са приключили навреме. Настроението в семейния живот ще зависи изцяло от това колко бързо ще изпълните даденото обещание.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Оставете мечтата си такава, каквато е и не я разрушавайте с промени. Склонни сте винаги да подобрявате нещата, но този път всичко трябва да бъде, както е предвидено.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Погледнете по-отблизо сигналите, които изпраща Вселената. Това ще ви помогне да вземете решение относно плановете и да разберете какво искате. В същото време се справете с проблема със съмнението в себе си. Вие сте умни и талантливи.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес звездите ви призовават да се откажете от общоприетото мнение за това кое е „правилно“ и „грешно“, „прието“ и „неприето“. Освободете се от нереалистичните очаквания, които ви карат да се разочаровате отново и отново. Това ще ви помогне да привлечете хора със сходни разбирания.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Продължете напред, въпреки възможните препятствия. И не позволявайте на рутината да развали настроението ви. Опитайте се да се съсредоточите върху текущи, а не върху бъдещи задачи. Това ще ви позволи да поддържате желаното емоционално състояние.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Вярно е, че съдбата играе роля във всеки живот. Но никой няма окончателния сценарий. Ние не сме изпратени на Земята без необходимата сила, ние сме в състояние да променим много. Помнете, че свободната воля е винаги достъпна за вас.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес е подходящ ден за нови преживявания. Ще имате избор между ежедневието и новите приключения. Звездите ви съветват да направите избор в полза на второто. Бъдете открити във вашите фантазии и желания – животът ще ви поднесе приятни изненади.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 11 октомври 2023 г.

на горе