Слънчевото затъмнение на 14.10.2023 ще донесе драматични промени: кой ще се почувства най-много

Слънчевото затъмнение на 14.10.2023
Астрология

Слънчевото затъмнение на 14.10.2023 ще донесе драматични промени: кой ще се почувства най-много

Слънчевото затъмнение на 14.10.2023 ще донесе драматични промени: кой ще се почувства най-много. От астрологична гледна точка навлязохме в трудна седмица. Планирано е пръстеновидно слънчево затъмнение да завладее небесния театър на 14 октомври, което във връзка с Южния възел ще донесе драматични промени на много от нас. Най-накрая ще сме готови да разчупим кармичните модели и да пуснем нещо от живота си завинаги.

Астролозите на списание HappyWoman разказаха за какво трябва да се подготвят представителите на всички зодии. Разберете вашата прогноза от материала по-долу.

Слънчевото затъмнение на 14.10.2023 ще донесе драматични промени: кой ще се почувства най-много

Дъжд от ЩАСТИЕ през новата седмица 9-15 Октомври за шест зодии

Седемте най-желани прически за есента на 2023 г.

Златен период до края на 2023: Четири зодии ще подобрят живота си

Ето какво ни носи Слънчевото затъмнение на 14.10.2023:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Тази седмица през Слънчевото затъмнение на 14.10.2023 може да почувствате нужда да промените нещо в живота си. Погледнете по-отблизо отношенията си – може да искате да промените отношението на някого към вас. И това рискува да се превърне в източник на конфликт.

На работното място вероятно ще възникне проблем, който може да изглежда непреодолим. Може да ви е трудно да получите помощ. Не се паникьосвайте и приемайте нещата постепенно. Основното нещо е да не бягате от проблема, а да направите първата крачка.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

На Слънчевото затъмнение на 14.10.2023 Звездите показват необходимостта да промените отношението си към собственото си тяло и нивото на стрес в живота. Вие сте готови честно и напълно да се справите с този проблем и по този начин да внесете осезаеми положителни промени в живота си.

Възможно е да възникнат препятствия в областта на взаимоотношенията. Особено когато става дума за връзки от разстояние. Не се страхувайте да говорите с партньора си. Винаги могат да се намерят решения, ако не се криете от диалога.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Пригответе се за факта, че искате да спорите и да промените нечие мнение. Веднага ще срещнете значителна съпротива срещу това. Не се опитвайте да изгладите грубите ръбове. Би било по-добре по време на Слънчевото затъмнение на 14.10.2023 да си намерите съюзници и да укрепите позициите си по-силно. Имате достатъчно енергия за това.

Това, което може да ви провали, е противоречието между това, което искате да направите, и това, което трябва да направите. по време на Слънчевото затъмнение на 14.10.2023 може да почувствате, че пропускате забавление или възможности поради семейни задължения. Важно е да видите тази дихотомия, за да можете да направите правилния избор.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Може да сте съсредоточени в момента да помогнете на член на семейството да тръгне по правилния път. Вие сте загрижени за изборите, които този човек прави, и сте готови да го предпазите от грешки на всяка цена. Но това не е най-добрият подход.

По време на Слънчевото затъмнение на 14.10.2023 избягвайте съвети, по-добре давайте пример. В работата избягвайте отлагането при изпълнението на задачите. Ако преодолеете съпротивата срещу рутината, можете да постигнете много. И да получите усещане за щастие от собствените си успехи.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

По времето на Слънчевото затъмнение на 14.10.2023 сякаш сте в битка за власт по някакъв договор или правен въпрос. Желанието ви да спечелите може да ви подтикне дори да използвате забранени техники. Въздържайте се от това.

По-добре е да потърсите помощ от експерти, преди да предприемете каквито и да било стъпки. Обмислете да привлечете помощта на адвокат или да потърсите съюзници, които могат да ви помогнат да се ориентирате в ситуацията и да намерите по-ясен път напред. Вашият бюджет в момента е под натиск и нуждата от спестяване е потискаща. Но се опитайте да не прибягвате до отпадъци. Тогава ще си благодарите за това.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Във Слънчевото затъмнение на 14.10.2023 Вселената ви дава допълнителен източник на доходи и вие сте решени да се възползвате от него. Притежаването на много енергия и виждането на шанс за победа може да ви накара да се почувствате като в надпревара за постигане на целите си. Пътят обаче може да е по-труден за вас.

Не се отказвайте заради трудности. Положените усилия ще донесат награди. В една връзка, Слънчевото затъмнение на 14.10.2023 е добър момент да установите диалог с партньора си. Ако сте необвързани и търсите любов, може да срещнете някой, който търси сериозна и отдадена връзка. Може да има доста значителна разлика във възрастта между вас и този човек – не позволявайте това да ви отблъсне.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Въпреки че обикновено се стремите към мир, по време на Слънчевото затъмнение на 14.10.2023 сега се чувствате готови за конфронтация. Енергийното ви ниво е на максимум и сте готови да влезете в битка, без да мислите за последствията. Но за вас е много важно да избирате битките си разумно.

Победата заради самата победа няма да ви донесе радост. Следвайте истинските си ценности и желания. След битката вероятно ще искате малко уединение. Може да получите покана, която искате да откажете. Балансирането между личните нужди и задълженията може да бъде предизвикателство, но можете да го направите.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Може да се изкушите да използвате вродената си убедителност, за някого да направи това, което е правилно. И въпреки че това може да ви даде усещане за контрол над ситуацията, по-добре е да насочите потенциала си към нещо по-градивно.

По време на Слънчевото затъмнение на 14.10.2023 възвърнете чувството си за сила чрез положителни действия и се съсредоточете върху създаването на нещо велико. Това, което може да намерите за предизвикателство тази седмица, е да устоите на изкушението да се забавлявате с приятели, вместо да работите. Поставете приоритетите внимателно по време на Слънчевото затъмнение на 14.10.2023

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

През Слънчевото затъмнение на 14.10.2023 лесно може да се скарате с близък приятел. Дразниш се от нейното или неговото егоистично или незряло поведение в определена ситуация. Но опитите да се посочи това ще срещнат яростна съпротива.

Ако цените това приятелство в дългосрочен план, най-добре е да се отдръпнете и да се съсредоточите върху работата върху себе си. Дълбоко в себе си знаете, че успехът идва чрез упорит труд, но мотивацията ви е близо до нула в момента. Може да мислите, че всичко се получава лесно за другите и това може да ви накара да ревнувате. Освободете се от тези емоции, по-добре изразходвайте енергията си за бизнеса си.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

През Слънчевото затъмнение на 14.10.2023 може да се окажете въвлечени в борба за власт, като например с шефа си на работа или влиятелен роднина или приятел. Вместо веднага да влизате в конфликт, първо преценете трезво ситуацията и помислете кои силни страни са на ваша страна в момента.

Ще ви помогне ли този конфликт да постигнете целите си и ще бъде ли от полза в дългосрочен план? През Слънчевото затъмнение на 14.10.2023 ще ви бъде трудно да получите това, което искате. Не позволявайте на това чувство да ви обезпокои. Този период скоро ще отмине и прогресът ви в живота ще се възобнови.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Сега по времето на Слънчевото затъмнение на 14.10.2023 може наистина да искате да тръгнете на път. Но не всички близки ще се съгласят с това, което много ще ви разстрои и разочарова. Вместо да се поддавате на тези емоции, поемете контрол над ситуацията и се запитайте какви действия можете да предприемете, за да превърнете плановете си в реалност.

Освен това през следващите дни ще видите, че някои желани неща или постижения ви струват повече, отколкото сте очаквали. Опитайте се да погледнете на това от по-широка перспектива. Може би Вселената ви изпраща на пътуване по по-труден път, за да ви даде по-голяма награда накрая.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Финансите ви може да пострадат през Слънчевото затъмнение на 14.10.2023. Когато планирате разходи, мислете за дългосрочен план, а не за незабавни ползи. Избягвайте импулсивни решения и съмнителни инвестиции. Съсредоточете се върху контролирането на разходите си и възприемането на по-съзнателен подход към спестяването.

Междувременно връзката ви започва да губи баланс. Може да работите твърде много, оставяйки малко време за почивка и общуване. Или отделяте твърде много време за нуждите на другите, а не за вашите собствени. Работете върху баланса в живота си. Внимавайте как прекарвате свободното си време през Слънчевото затъмнение на 14.10.2023.

Tagged ,
на горе