астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 10 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Отнасяйте се към тялото си с уважение. Хранете го със здравословна и пълноценна храна. Ако сте добри към тялото си, и то ще бъде добро към вас.

Aроматни пилешки гърди по италиански

Астрологичен съвет за 10 юли 2023 Как да контролираме изпотяването през лятото?

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Хората около вас са готови да ви дадат цялата подкрепа, от която се нуждаете, така че не трябва да се страхувате от промяната. Трябва да сте уверени, че ставате все по-добра версия на себе си.  И за миг не губете доверие във вашите способности, планове и проекти.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: промените в живота, нагласите и вижданията, начините да постигнете това, което искате, също се нуждаят от постоянна трансформация, така че бъдете готови да приемете и други мнения и гледни точки, които са различни от вашите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: вие сте вашата дума. Казвайте какво ще направите и правете, каквото казвате. Никога не подлагайте на съмнение думите си, като лъжете, мамите или подвеждате някого. Създавайте усещане за надеждност, уважавайки думата си.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: във въздуха витае много положителна енергия, а хората около вас са весели и усмихнати. Вие им влияете добре. Възползвайте се от тази позиция на планетата, за да задълбочите връзката си с любимия човек.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: визуализирайте всичко, което искате да привлече към животът ви – енергията на деня ще засили този ефект. Правете добри дела и те със сигурност ще ви се върнат.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: чудили ли сте се някога какво е да сте в дълбините на океана? Има още една тишина, която може би бихте могли да изпитате просто като се потопите в тази атмосфера – изследване на този нов свят. Същото е и с вашия живот.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: вашата нова цел се разгръща точно пред очите ви. Вашата единствена задача е да спрете да търсите одобрението на другите и да позволите на това, което напуска живота ви, да си отиде без усилие. И каквото иска да влезе, нека си проправи път към вас.

 

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: ситуацията, пред която сте изправени, може да е резултат от вярвания и мисли, които може да сте научили като дете. Сега все още имате силата да ги превърнете в преживявания, които ще ви помогнат да растете, а не просто да ги възприемате като нещо, което спира.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: насладете се на това, което ви прави щастливи, насладете се на едва доловимия на прохладен бриз по лицето ви или на звука на пукащ огън. Още по-добре, слушайте зова на сърцето си. В тези моменти ще се почувствате най-живи.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: може би е време да се откажете от някои упорити вярвания, които ви държат на едно място, независимо какво правите. Поискайте от Вселената помощ и се вслушайте в интуицията си, която ви дава знаци.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: опитайте се да изместите фокуса си от страховете си, за да се вслушате във вътрешния си глас. Ако ви даде предупредителен знак за нещо или някого, доверете му се.

 

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: това, което предстои, може да изглежда плашещо, но не трябва да отказвате това предизвикателство. Справянето със събитията през следващите няколко дни ще изисква, както интелигентност, така и изобретателност.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 10 юли 2023

на горе