астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 10 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 10 октомври 2023 г. за всички зодии: Звездите ви съветват да цените себе си и да помните, че всеки от нас е абсолютно уникален. Споделете светлината си с хората около вас. Сега е най-доброто време да вземете важни решения.

Златен период до края на 2023: Четири зодии ще подобрят живота си

infomax-logo-50-15-HW Нобеловата лауреатка Светлана Алексиевич: Путин преобърна мисленето за войната

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Винаги сте били надарени, интуитивни, такива, които проникват в тайните на живота. Днес от вас се иска да уважавате и признавате тази част от себе си. Вашите мистични знания ще ви помогнат да преодолеете препятствията, които съдбата е подготвила за вас. Доверете се на сърцето си.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Анализирайте миналите грешки и сега смело продължете напред. Новата реалност обаче все още изисква пълно приемане. Опитайте се да забравите миналите оплаквания, отнасяйте се към всичко около вас с нежност и разбиране. Да, не е лесно, но с времето ще си спомняте този период, дори с носталгия.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Обичайте себе си, дори когато чувствате, че се променяте. Промяната не винаги е към по-лошо. Често е подтик към нещо красиво. Ето защо, ако днес изпитвате нужда, например, да препрочетете любимата си книга или произведение, не се колебайте да вземете книгата от рафта и да започнете да учите.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Настоящата ситуация ви помага да изчистите всякакви следи от предишни травмиращи преживявания. Това, което ви очаква от другата страна може да бъде истинско вълшебство. Най-доброто нещо, което трябва да направите сега, е да подредите списъка си със задачи и да го сведете до най-важното. Слейте се с ритъма на Вселената.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Не потискайте емоциите си и не се страхувайте да бъдете себе си. Това е добър съвет не само за днес, но и за всеки ден от живота ви. Можете да плачете, да се смеете, да се скачате, да се радвате, да пеете…  Вие можете!!!

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Не можете да позволите на страховете и съмненията да завладеят ума ви – те ще отнемат много енергия. Ако можете да контролирате емоциите си, тогава ще дойдат творчески идеи, надежди. Усещането за необикновена лекота, радост ще отвори много възможности за вас.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Не само децата вярват в чудеса. Една малка вяра в душата ви може да промени света около вас за една нощ. Достатъчно е да желаете нещо силно и да вярвате, че е възможно. Не се страхувайте да мечтаете.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Този ден ви позволява да отворите първата страница на нова книга, нов том от живота ви. Всеки човек има няколко периода в живота, които могат да бъдат разделени на различни томове. Как ще започнете новия си том? Всичко зависи от вас!

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: От сега нататък е важно да пуснете всичко старо, за да не ви натоварва и да не ви кара да гледате назад. Това ще попречи на придвижването напред, следователно основната задача е да се отървете от недовършени задачи, неизяснени отношения, ненужни оплаквания.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес животът може да засияе с нови цветове, най-важното е да отхвърлите съмненията и да не се страхувате да действате. Само по този начин ще можете да разберете и да реализирате целта си.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес всичко ще ви върви като по часовник. Всичко, което трябва да направите, е да си представите каквото и да е развитие на събитията и то веднага ще оживее. Използвайте тази енергия за разрешаване на дългогодишни спорове и конфликти.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Трябва да комбинирате силните си страни с приятели или колеги, за да постигнете най-добър резултат. Недейте да товарите всичко на плещите си. Разпределянето на отговорностите е също толкова важно.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 10 октомври 2023 г.

на горе