6 полезни аксесоара за бебешката количка през зимата

6 полезни аксесоара за бебешката количка през зимата
Интересно

6 полезни аксесоара за бебешката количка през зимата

Аксесоарите за бебешката количка през зимата са изключително важни. Зимата е в разгара си, но това далеч не означава, че бебето трябва да прекарва дните си изцяло у дома. Можете да продължите разходките навън, ако няма мъгла, силен вятър и температурата не е под 0 градуса.

И все пак трябва да се погрижите добре за комфорта и топлината и на бебето, и на себе си по време на зимните разходки. Приготвили сме ви списък с 4 полезни аксесоара за количката на бебето, които ще направят времето ви навън по-приятно и без рискове за здравето.

Положителна тенденция – българката ражда повече деца

Как да станете успешни и да постигнете целите си
6 полезни аксесоара за бебешката количка през зимата 3 идеи за стая за учене в дома

 

6 полезни аксесоара за бебешката количка през зимата

1. Удобен чувал за крака

бебешката количка
6 полезни аксесоара за бебешката количка през зимата снимка: pinterest

Дръжте малкото бебе в уютно и топло с чувалче за крачета тази зима. Това е чудесна алтернатива на одеялото, тъй като ви позволява да опаковате вашето мъниче по-бързо и по-лесно. Той не пречи на петточковия колан, няма страх да не падне от бебешката количка и много от тях имат устойчива на атмосферни влияния външна част, за която ще сте благодарни, ако попаднете в внезапен дъждовен дъжд!

2.Органайзер за количка

Поставката за кафе е почти необходима за повечето родители, докато се разхождат навън в студените дни. Конзолата за родители има предимството да ви позволява някъде да държите кафето си, като същевременно разполагате с втора поставка за бутилка и затворено отделение за съхранение на ключове, портфейл, биберон и други ценности на една ръка разстояние.

Изберете удобен органайзер за бебешката количка, който разширява капацитета за съхранение на вашата количка. Да бъде снабден с регулируеми презрамки, които се адаптират към различни ъгли и ширини на дръжките, органайзерът да се закрепва сигурно към повечето колички.

3. Дъждобран

бебешката количка
6 полезни аксесоара за бебешката количка през зимата снимка: pinterest

Задължителен. Когато го имате под ръка, може спокойно да излезете, дори навън да се е смрачило. Облачното небе може и да остане без промяна цял ден, но това не значи, че трябва да пропуснете разходката, нали? Сгънете дъждобрана, сложете го в багажника и се отправете навън смело. Макар че много колички може да се доставят с дъждобран, все още има доста такива, които не го правят. Дъждобранът осигурява пълна защита от вятър и дъжд на вашето мъниче. Повечето колички ще имат персонализиран дъждобран, проектиран специално да пасне на бебешката количка.

4.Използвайте щит против атмосферни влияния за количката.

Ако все още нямате такъв, вземете си щит за времето за бебешката количка. Това е най-добрият аксесоар за количка за всички сезони. Защитен щит за времето топли бебето ви и го предпазва от сняг, дъжд и вятър. Ще го харесате, защото предпазва вашето бебе от суровите метеорологични условия, а вашето бебе ще го хареса, защото е прозрачно, така че все още може да вижда всичко по време на разходката ви.

Може да сте чували или виждали някои родители, които покриват количката на бебето си с одеяло. Тези родители може да не знаят по-добре или може да е всичко, което са имали, но одеялото не е най-безопасният вариант. Одеялата могат да затруднят циркулацията на въздуха и дишането на вашето бебе. Най-добре е да предпазите бебето си от сняг, дъжд, ветрове и дори слънчева светлина, като използвате покривало, направено специално за колички, като щит за времето или изключително дълъг сенник, който позволява добра вентилация.

5. Ръкавици за количка

бебешката количка
6 полезни аксесоара за бебешката количка през зимата снимка: pinterest

Когато бутате бебешката количка, ръцете ви са неподвижни и незащитени от студа. Разбира се, можете да носите собствените си ръкавици, но за много дами те не са достатъчни. Лесното решение е да се снабдите със специални ръкавици за количка. Те се закопчават удобно за дръжката за бутане и са като маншони, в които просто да пъхнете дланите и пръстите си, докато се движите навън. Гарантирано топлят и ще ви помогнат да останете по-дълго навън.

6.Термо чанта за шишета и храна

бебешката количка
6 полезни аксесоара за бебешката количка през зимата снимка: pinterest

Няма как да дадете на детето да пие вода с температурата на зимния въздух. Затова си осигурете удобна термо чанта във бебешката количка за шишетата с вода, за млякото или храната, ако обичате да се храните навън. На пазара се предлагат различни варианти, просто се съобразете с вашите нужди, шишета и съдове.

Tagged ,
на горе