Ако сте жената на мечтите му, нищо не е в състояние да го спре

Ако сте жената на мечтите му
Любов и партньорство

Ако сте жената на мечтите му, нищо не е в състояние да го спре

Отношенията между хората са сложно нещо, затова човек никога не знае какво може да очаква. Но, това, което е сигурно е, че ако един мъж желае да бъдете част от неговия живот, то нищо не може да го спре.

Няма сила, която да му попречи.

И, разбира се, ако не изпитва искрени чувства, нищо не може да го застави насила да е с вас. Нужна е смелост, но трябва да съумеете да си признаете – ако бяхте специална за него, нямаше да има бариери. Той би бил готов на всичко, защото щеше да знае, че си заслужавате усилията.

Понякога е трудно да приемем тази факти, а още повече, че доста от нас се поддават на изкушението да послушат сърцето си, а не ума си. Конфликтът в този случай е неизбежен.

Защото можете да направите всичко по силите си, за да го накарате да усети вашата любов, но въпреки това да ударите на камък. Защото дори и да извървим хиляди километри към някого, винаги ще остава една-единствена крачка, която ще ни пречи да се доближим – тази, която трябва да направи отсрещната страна.

Затова не бива да се търсят оправдания и да се отрича приемането на истината – просто това няма да доведе до нищо хубаво, а само до факта, че ще продължите да съществувате в някакъв измислен и фалшив свят. А изпаднете ли в ситуация да лъжете самите себе си, вие разбивате собственото си сърце.  А на всички ни е ясно – по-добре да нараниш сърцето си с истината, отколкото да го унищожиш напълно с лъжи. Каквото и да правите, тя, истината, така или иначе пак ще изплува на повърхността.

Точно затова не бива да се инвестират емоции в някого, който е безразличен към вас. А ако го правим, само губим ценното си време.

А това време ни трябва, защото само с него разполагаме на този свят – време, през което да се подготвим за хубавите неща, които предстоят.

Tagged , , , ,
на горе