Кои са роклите на 2021-ва година

модни рокли 2021
Мода

Кои са роклите на 2021-ва година

С настъпването на пролетта най-накрая идва ред на роклите. Крайно време беше да ги заменим с удобните анцузи, които носехме през карантината и всички възможно локдауни, които ни се случиха. С надеждата такива повече скоро да няма ви представяме актуалните тенденции при роклите на 2021-ва година. И така – да започваме, дами! Знаем, че това ви е любима тема!

Роклята тип пижама

Не очаквайте от нея да е свободна, раздърпана и по детски наивна. Напротив – тя е секси, провокативна, а понякога дори достатъчно тясна, за да се уморите да я носите през първите няколко часа. Но усилието си заслужава, защото тази феерия от сатен и коприна са истинско предизвикателство за мъжкия поглед, нали?

Набраните волани, буфан ръкави и изобщо истински романтичен стил

С тези рокли ще се почувствате като истинска принцеса! И има защо! Това са изключително изкушаващи и в същото време приказни дрехи, които ще обикнете от първия поглед. Важно е да знаете, че тенденцията за тази година гласи: колкото повече орнаменти и декорация, толкова по-добре. Така че изобщо не се притеснявайте нито от тюла, нито от дантелата!

Рокля тип бюстие

Тя пристига в разнообразни форми, кройки и във всички възможни цветове. Това е така да се каже тенденцията, която ви дава пълна свобода. На модния подиум или казано по-простичко, на пазара, ще намерите както бандажни рокли, така и класически миди разкроени кройки с пристегната горна част без презрамки. Задължително носете тези рокли с любимия си чифт обувки на високи токчета за наистина завършена и съвършена визия.

Пайети, ресни и много брокат

Една от актуалните тенденции на пролет-лято 2021 година е именно тя – лъскаво до пръсване! Дамите, които обикновено носят такива дрехи, вече без притеснение могат да облекат такава рокля не само на бал или специален повод, но дори и на петъчното събиране с приятели.

Снимка: vogue

Tagged , ,
на горе