Адриана Лима е бременна! Моделът сподели по необичаен начин новината

Адриана Лима е бременна! Моделът сподели по необичаен начин новината
Лайфстайл

Адриана Лима е бременна! Моделът сподели по необичаен начин новината

Адриана Лима е бременна. Моделът съобщи за прекрасната новина по необичаен и модерен начин, като публикува клипче в платформана за видео Tik Tok, показвайки теста за бременност, на който пише, че е бременна.

Адриана Лима отново ще става майка. Тя очаква третото си дете от своята половинка Андре Лемерс, който е филмов продуцент.

В петък вечерта тя публикува история в своите профили във Фейсбук и Инстаграм, като съобщава, че си е направила профил в Tik Tok, като кани нейните последователи и фенове да я добавят. Кой ли би предположил, че именно новината за нейната бременност ще е първото видео на красивия модел.

Адриана Лима е бременна! Моделът сподели по необичаен начин новината

 

В дебюта си в TikTok в петък, 40-годишният модел сподели видео, в което обявява, че очаква третото си дете и първото си бебе с гаджето Андре Лемерс.

Адриана Лима има две дъщери от бившата баскетболна звезда Марко Жарич – Валентина Лима Ярич и Сиена Лима Ярич. Двамата са заедно от 2009 година, но през 2016 година решават да сложат край на любовните си отношения.

Във видеото има кадри, които показват как продуцентът е успявал да запише себе си как плаши Лима. „Андре обича да ме плаши… но днес е ден за разплата!“ пише тя, преди да разкрие положителен тест за бременност.

Във видеото се вижда как тя подава положителния си тест за бременност на сегашния си партньор Лемерс, докато той си почива в леглото без изобщо да подозира какво го очаква.  След като осъзнава какво държи, бъдещият татко изглежда видимо шокиран, пише списание People.

Моделът на „Victoria’s Secret”сподели със своите последователи също и кадри от сърдечния ритъм на детето по време на ултразвука. Тя обяви и за кого е насрочен нейния термин „пристига през есента на 2022 г.“

Адриана Лима и Андре Лемерс обявиха официално връзката си на червения килим миналата година на филмовия фестивал във Венеция през септември. По-рано тази седмица бразилският модел и продуцентът отпразнуваха празника на влюбените като се разходиха романтично с лодка, а моделът не пропусна да публикува дейността си в социалните мрежи.

Адриана Лима е бременна! Моделът сподели по необичаен начин новината

 

Моя вечна сродна душа, Честит Ден на влюбените. ОБИЧАМ ТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ШОКОЛАДА“, написа тя под нейната публикация.

Въпреки успешната кариера на Адриана Лима като модел и признанието на цял свят, че тя е една от най-красивите жени на планетата и един от най-добрите модели, тя с радост споделя, че най-добрата работа за нея е да бъде майка.

Надяваме се двамата влюбени да успеят да съхранят любовта си, а детето да ги направи още по-сплотени и щастливи.

 

Tagged , , , , , ,
на горе