Как Адел подкрепи Шакира в конфликта около развода й с Жерар Пике

Как Адел подкрепи Шакира в конфликта около развода й с Жерар Пике
Интересно

Как Адел подкрепи Шакира в конфликта около развода й с Жерар Пике

Как Адел подкрепи Шакира в конфликта около развода й с Жерар Пике, пишат световни медии.

Страшна кукла на балкона, изгонване от ресторант, нов хит срещу него са само малка част от това, с което Жерар Пике трябваше да се сблъска след предателството си към Шакира. Парчето й се превърна в своеобразен химн за жените по света. Именно с него тя участва в шоуто на Джими Фалън.

Защо Анджелина Джоли иска да се запознае с новата приятелка на Брад Пит?

Уитни Хюстън: Онова, което е в душата ти, е само твое!

21 цитата на Киану Рийвс: Едно нещо, което хората не знаят за мен е, че имах депресия. Човекът, който не ми позволи да бъда щастлив, бях АЗ

Адел, която гледала шоуто, не остана настрана и коментира изпълнението на колежката си Шакира.

Изглежда списъкът с хейтъри на футболиста се е попълнил и със звездата певица – Адел.

„О, видях я да изпълнява песента си снощи в шоуто на Джими Фалън. Бившият й съпруг определено е в беда!“, заяви Адел.

Припомняме, че в парчето Music Sessions Vol. 53 Шакира казва, че бившият й мъж е заменил Ferrari за Renault Twingo и часовник Rolex за Casio, добавяйки, че трябва да тренира не само за мускули, но и за мозък.

Връзката на двойката продължи 12 години – Шакира дълго време не коментираше раздялата им.

Въпреки това, след като се разделиха, те от време на време се нараняваха с удари под кръста, които ставаха обществено достояние. Певицата дори пусна нова песен за бившия си съпруг, в която се говори и за новата му приятелка. По всичко личи, че Шакира няма намерение да спира до тук.

Тя планира да се премести в Маями, но здравословното състояние на 91-годишния й баща осуетява плановете й засега, тъй като такова дълго пътуване е противопоказно за него. Затова тя решила да държи родителите на Пике настрана, като ще построи бетонна стена между съседните им парцели. Според източници, в имота вече е видяна машина за смесване на цимент. Певицата поставила и кукла вещица на балкона срещу къщата на родителите на бившия си съпруг.

Повод за репликите в песента на Шакира: „Ти смени Ferrari за Renault Twingo“ и „Ти смени Rolex за Casio“ е фактът, че Жерар Пике отишъл на мача от новата медийна лига с Renault Twingo. По време на стрийма футболистът се пошегувал за часовника, споменат от Шакира в песента й:

„Постигнахме споразумение с Casio за спонсориране на Kings League. Casio е страхотен часовник, издържа цял живот“, заявил футболистът.

Друга постъпка на Жерар Пике не се хареса много на бившата му съпруга Шакира. Звездата каза, че спортистът, без нейно знание, е участвал в предаване на живо в Twitch заедно с деветгодишния им син Милан. След като научила за това, Шакира изпаднала в дива ярост.

Тя написа съобщение до медиите, където ясно очертала позицията си по този въпрос. В текста се посочва, че Шакира „в никакъв случай не е дала предварителното си съгласие и не е била известена относно участието на сина й Милан в излъчването на събитието в компанията на Жерар Пике и в обсъждането на съдържание за възрастни.“

Според Пике, самият Милан го е помолил да участва в предаването, което се проведе в чест на стартирането на нов проект за електронни спортове.

Явно разводът на Шакира и Жерар Пике, който се случи след многократни изневери от страна на футболиста, много е наранил известната певица.

infomax-logo-50-15-HW Царската внучка Мафалда – българската перла в испанската корона

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе