Фън шуй техники, за да привлечете любовта и богатството в дома си

Фън шуй техники, за да привлечете любовта и богатството в дома си
Идеи за дома

Фън шуй техники, за да привлечете любовта и богатството в дома си

Много хора прилагат фън шуй техники в дома или на работното място от дълго време. Тази вековна практика предлага много повече от просто подреждане на декоративните елементи в рамка. Като съчетание на изкуството и науката, специалните закони на това китайско учение помагат да се създаде щастлива и положителна домашна среда. Но те могат да привлекат любов и богатство във вашия дом.

Фън шуй помага при декорирането на пространство, за да се направи оценка на потока на енергия във вашата среда по много систематичен начин. Смята се, че стаята ви трябва да бъде разделена на определени зони, посветени на определени житейски теми. Такива са като кариера, здраве, семейство, любов, творчество и така се стигне до блясъка на богатството, любовта и позитивността.

Ето 7 тайни фън шуй техники за привличане на любов и богатство във вашия дом:

Оправете входната си врата.

Входът е един от важните аспекти на дома. Ето защо декорирането с точни елементи е доста важно. Според фън шуй дръжте растение близо до портата или входната врата. Това се прави, за да привлечете позитивност и богатство в заобикалящата ви среда. Поставете ярка постелка пред вратата си и се уверете, че звънецът работи правилно. Освен това поддържайте табелката на вашия дом безупречно чиста, тъй като това да доведе до множество възможности.

Подредете кухненската си маса.

Трапезарията е значително пространство, когато става въпрос за генериране на любов. Там цялото семейство седи, яде и се наслаждава на радостни моменти заедно. Не забравяйте да премахнете острите ъгли от вашата трапезария, за да отмените въздействието на негативните енергии наоколо. Сложете кръгла маса и много столове, така че всеки член на семейството да може да види лицето на другия.

Добавете растения и водно тяло.

Саксийните растения са естествено успокояващи за очите и са важни за успокояване на ума. Същевременно те поддържат среда без стрес и с положителна енергия. Разтоварването на дома ви и добавянето на живи растения и цветя привличат пари и положителна енергия. Водното тяло е свързано с елементите на богатството и това е една от типичните фън шуй техники. Следователно декоративен артефакт за маса с фонтан или движеща се вода също може да бъде добавен към вашето пространство. Ако нямате пространство, може да заложите и на малък сувенир.

Създайте уютна спалня.

Когато става въпрос за привличане на любов, спалнята играе важна роля! За да създадете любовни, дълготрайни отношения, трябва да украсите спалнята си по изключително уютен начин. Поддържайте размера на леглото малък и поставете завеси. Оставете няколко стола един срещу друг и затворете вратите на съседните помещения. Според фън шуй хората обикновено са емоционално откъснати, когато спалнята е голяма и празна.

Добавете килими и поставете мебелите си върху тях.

Сред популярните фън шуй техники е мебелите трябва да бъдат подредени по начин, който да водят до най-добрия разговор. Следователно диваните или столовете винаги трябва да са обърнати един към друг. Краката на мебелите трябва да са върху килимите, за да създадете усещане за уют, което ще подпомогне добрата комуникация. Трябва да преместите бюрото си така, че да сте с лице към вратата и гърбът ви да е до стената. Поставянето на гръб към вратата може да отслаби енергийните ви нива, така че трябва да организирате позицията си.

Осигурете пълна чистота в кухнята.

Вашата кухня е свързана с очарователно богатство. Уверете се, че поддържате плочките чисти и имате добра хигиена в нея. Почистете котлоните и ги използвайте еднакво, за да привлечете различни възможности. Килерът и хладилникът трябва да са организирани и без никакви претрупвания.

Дръжте всичко по двойки.

Ако се опитвате да привлечете любовта в заобикалящата ви среда, тогава никога не носете нещата само по едно в дома си. Независимо дали става дума за мебели или стенни артефакти, внесете всичко по две. Самостоятелните предмети само добавят усещане за уединение в дома. Енергията на партньорството може да бъде интегрирана само с двойки.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе