4 признака, че трябва си вземете пауза в срещите
Любов и партньорство

4 признака, че трябва си вземете пауза в срещите

Много хора са изцяло концентрирани в срещите и как ще се представят в тях, когато са необвързани. За тях това се превръща в основна цел в ежедневието и те отказват да приемат, че някой може да им откаже да излезе с тях. Има много съвети за това как да подобрите живота си за запознанства, как да постигнете по-добър любовен живот, как да подходите в срещите. Може да е разочароващо, когато нещата, които работят за толкова много други хора, не работят за вас, но спирали ли сте някога да се замислите дали проблемът не е в съветите, или просто във вас?

Никога не искаме да повярваме, че ние сме тези, които пречат на пътя ни, но понякога всички знаци сочат директно към нас като проблем. Това не означава, че нещо не е наред с нас, а просто, че може би е време да се отдръпнем от запознанствата за известно време – да си вземем почивка и да се вгледаме в срещите, които са преминали без успех.

Ако се чувствате претоварени от запознанствата или сте разочаровани, че всичките ви срещи напоследък са пълен провал, може би ви трябва почивка от запознанства за ваше добро.

4 признака, че трябва си вземете пауза в срещите

infomax-logo-50-15-HW Анджелина Джоли си спретна модна къща

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

Ето четири признака, които показват, че е време за пауза в срещите:

Продължавате да се срещате с неподходящи хора

Знаете ли, че сега все повече хора се срещат с такива извън типичния си тип? Сега повече от всякога необвързаните са отворени в срещите си да се излизат с друг тип хора.

Така че, ако сте прекарали години в срещи с множество версии на „вашия тип“ и никога не се е получило, трябва да спрете да се срещате. Добре е да преосмислите какво всъщност искате от един партньор, вместо да търсите различна версия на един и същ човек отново и отново и да очаквате различни резултати.

в срещите

Намирате нещо нередно във всяка връзка

Случвало ли ви се е да срещнете перфектния на хартия човек, но нещо в него просто да ви притеснява? Той може да е най-милият и внимателен партньор, но по някаква причина приемате, че е „прекалено хубав, за да е истина“, и вече предусещате, че нещо ще спусне връзката ви в канала.

Може би всичките ви приятели си казват: „Какво не ти е наред, не можеш ли просто да им позволиш да те направят щастлива?“. Това може да е знак, че наистина не сте готови да повярвате, че някой може да е правилният човек за вас, и вместо това се самосаботирате във връзката, като намирате и най-малкото нещо, което не е наред в нея. Така губите време в срещите, в които намирате, че нещо не е наред.

в срещите

Продължавате да понижавате стандартите си

Оправдавате ли се с хората, с които се виждате в срещите? Например, когато правят нещо, което не е идеално, или го пренебрегвате, за да не създавате проблеми, или го отминавате, сякаш не е нищо страшно. А може и да защитавате действията им пред приятелите си, когато те повдигат въпроса за нещата, с които не бива да се примирявате. Мислим, че всички сме били там или сме познавали някой, който е бил в тази ситуация.

Нормално е да занижите стандартите си, ако сте прекалено придирчиви, но когато продължавате да занижавате стандартите си, само за да имате някого до себе си, това не е реалистичен начин да намерите човека, с когото си струва да прекарвате времето си. За да си припомните, че сте способни и достойни да намерите човек, който се отнася добре с вас, уважава ви и ви вдъхновява, може би ще се наложи първо да прекарате малко време сами и да си дадете пауза в срещите.

в срещите

Преживявате прегаряне

Когато в срещите си винаги се случва едно и също, може просто да сте изчерпани от опитите да сте в крак със сцената на запознанствата, е време да направите крачка назад. Запознанствата не трябва да ви изтощават. Трябва да се чувствате развълнувани от това, че ще отидете на среща с някой нов човек.

Но ако се появите и очевидно просто се опитвате да преминете през мотивите, има вероятност от срещата ви да не излезе нищо и само да влошите положението си. Особено ако ви се струва, че сте се срещанли с всички на земята, изтрийте приложенията за известно време и си дайте почивка. Докато не започнете да се чувствате по-малко изтощени и по-развълнувани от мисълта за срещи, направете си така необходимата почивка.

Вижте още:

Боли ви гърбът? Лекувайте зъбите си!

9-те най-вредни реакции при стрес. Как да ги промените?

Силната жена oбича себе си, въпреки всичките си недостатъци

Кой трябва да се извини – мъжът или жената?

Величието на жената е вечно

Уважавай чувствата на жената до теб – тя е всичко, приятелю

5 начина, по които хората наказват партньора си за изневяра

Три неща, които да НЕ правите, ако подозирате половинката си в изневяра

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе