съвет за 1.08.2022 към всяка зодия
Астрология

СЪВЕТ за 1.08.2022 към всяка зодия

Съвет за 1.08.2022 за всички зодии: Ако вашият опонент не е готов да отстъпи, вашата задача е да му простите в душата си, благодарете му за урока и продължете напред.

СЪВЕТ за 1.08.2022 – Вижте какво ви съветват астролозите, според зодията

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 1 август – 7 август 2022

Дневен ХОРОСКОП за 1 август 2022 (понеделник)

ЛЮБОВЕН хороскоп за 1 август 2022 (понеделник)

ЧУДОДЕЙНА МАЩЕРКА при херпес, грип, паразити, болки в ставите, артрит, ишиас и проблеми с пикочния мехур

ОВЕН

Съвет за зодия Овен 1.08.2022: Ако в семейството или близкото ви обкръжение се насъбрало напрежение, погрижете се за семейните дела, като направите опит за помирение.

ТЕЛЕЦ

Съвет за зодия Телец, 1.08.2022: Ако чувствате, че имате нужда от вътрешна промяна, започнете да правите това, което завладява ума ви и кара сърцето ви да бие по-бързо.

БЛИЗНАЦИ                       

Съвет за зодия Близнаци, 1 август 2022: Ако искате да откриете пътят към истинското щастие, тогава потърсете и правете това, за което сте дошли на този свят.

РАК                                

Съвет за зодия Рак, 1 август 2022: Развийте самоуважение и уважение към делата и опита на другите, само така ще привлечете същото към себе си.

ЛЪВ

Съвет за зодия Лъв, 1 август 2022: Ако днес някой ви провокира към спор, да урежда неща с вас, да ви се доказва в нещо – пресечете тези негативни енергии в себе си.

ДЕВА

Съвет за зодия Дева, 1 август 2022: Ако усещате, че назрява конфликт, отделете време лично за себе си, останете в тишина и мир. Така ще пресечете спора още в зародиш.

ВЕЗНИ

Съвет за зодия Везни, 1 август 2022: Не се изкушавайте и не позволявайте на гордостта и всезнанието да вземат връх над мъдростта и вътрешният ви мир.

СКОРПИОН            

Съвет за зодия Скорпион, 1 август 2022: Ако искате да се обогатите от опитът на успели хора, се дистанцирайте от крайностите, че само вие сте прави и знаете какво е правилно.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 1 август 2022: Ако днес изпитвате известни колебания, не се страхувайте и не се съмнявайте, дори и да не се получи, така както сте го искали. Няма да загубите нищо, напротив, ще добиете още житейски опит.

КОЗИРОГ

Съвет за зодия Козирог, 1 август 2022: Ако искате да получите топлина и любов, тогава дайте същото на другите и ще ви се върне. Научете се да се да контролирате мислите си.

ВОДОЛЕЙ

Съвет за зодия Водолей, 1 август 2022: Днес бъдете щедри, търпеливи. Проявете толерантност и лоялност към заобикалящата ви среда, не се изкушавайте да упражнявате натиск върху другите.

РИБИ

Съвет за зодия Риби, 1 август 2022: Ако имате нужда от духовна подкрепа, защо не се обърнете към вашите ангели пазители? Връзката ви с тях е много силна.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе