Струва точно нула лева и нула стотинки да бъдеш добър човек! Защо не опиташ?

Струва точно нула лева и нула стотинки да бъдеш добър човек! Защо не опиташ?
Любов и партньорство

Струва точно нула лева и нула стотинки да бъдеш добър човек! Защо не опиташ?

Да бъдеш добър човек е истинска благословия. Знаете ли, че не струва нищо, за да се държите добре с хората и дори с тези, които не са особено мили с вас. Истината е, че винаги ще има зложелатели, които ще искат да ви спънат и да се провалите, но никога не им отвръщайте с лошо. Защото вие не сте като тях.

Вие сте добри хора и се отнасяте добре с всички. Все пак човек дава на света това, което носи вътре в себе си. Забравете за лошите мисли. Забравете за завистта и омразата. Обичайте силно и прощавайте дори непростимото. Не заради другите, а заради вас самите. Само по този начин ще бъдете в мир със себе си, а няма нищо по-приятно от това.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето как да бъдеш добър човек

Не съди хората без да познаваш историята им

За никого не е тайна, че хората са най-големите съдници. Особено тези, които не са от най-примерните и добрите. Но няма значение какъв е нашият живот, ние винаги гледаме в чуждия и търсим недостатъците на хората, дори и без да може да обясним защо го правим.

Осъждаме дори и най-близките си, а оправдаваме всяка наша грешка. Но правилно ли е? Ако искате да бъдете добри хора, трябва да се научите да слушате и наблюдавате, но да не си позволявате да съдите. Това е право само и единствено на Бог. Ако искате да помогнете, направете го с добър съвет. Но острите критики и говоренето зад гърба на вашите приятели няма да ви помогнат. И ще ви накарат да изглеждате злобно в очите на другите.

Бог има план за теб. Просто повярвай

Любовта идва в точния момент, мила и нито минута по-късно! Имай търпение, Бог знае какво е най-добре за теб

Винаги помагай, когато имаш възможност

Едно от най-уникалните качества на добрите хора е, че те помагат на всички. И го правят от все сърце. Помагат без да искат нищо в замяна. Искрено и безвъзвратно. Помагат, но никога не говорят за това и не се удрят в гърдите. Защото истинската добрина не изисква показност. Показността е пошла и никога не е добър показател за нещо.

Бъдете добри хора и си помагайте един на друг, до колкото възможностите ви позволят. И не забравяйте, че всичко стига до желанието. А ако искате да помогнете и го правите, дори и на хората, които не са ви толкова близки, то определено добрата е ваше качество.

Отпусни се, красива си и така с всичките си недостатъци! Съвършенството е илюзия, която кара хората да страдат

Спри да се тревожиш за този мъж. Ако той те обича – няма повод за притеснение

Уважавай

Добрите хора уважават. Семейството си, приятелите си, партньорите си и непознатите. Добрите хора пристъпват с уважение към всеки. С по-възрастните от тях, с малки деца и дори с животните. По отношението може да се каже много за един човек. Уважението е уникално качество, което е нужно всекиму, за да се промени този свят и да стане по-добър. Но промяната започва от нас самите.

И ако искате да живеете в красив свят, то тогава уважавайте останалите, ценете близките си и бъдете благодарни за всичко, което имате. Животът е безценен дар от Бог. И ние трябва да го живеем. Да бъдем добри. Да бъдем хора. Да обичаме и прощаваме. И винаги да помним, че никой не е по-висок от този, който се е навел да помогне. Да бъдеш добър човек е красиво.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Втори шанс се дава, докато любовта все още не си е отишла

Истината е, че когато мъжът изневерява предава себе си и собствения си избор, а не жената до него

В една връзка няма място за лъжи и тайни! Имате нужда от честност, доверие и любов

Tagged , , , , , , , , , , , , ,
на горе