Старата любов ръжда не хваща – но не избледнява ли с времето

Старата любов ръжда не хваща – но не избледнява ли с времето
Любов и партньорство

Старата любов ръжда не хваща – но не избледнява ли с времето

Как можеш да накараш бившия си да се влюби отново в теб? Раздялата винаги е болезнена, особено когато сте инвестирали толкова много време и емоции в някого. Но още по-лошо е, когато искаш бившия си обратно толкова силно, че чак боли.

Не се отчайвайте, има решения. Независимо от текущата ви ситуация, в тази статия ще разгледаме някои лесни начини да накарате бившия ви да ви обича отново.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Как да накараш бившия да те обича отново

Бъди търпелива

Първото нещо, което трябва да разберете, за да накарате бившия си да се влюби отново е, че може да отнеме известно време. Може да се случи и за една нощ, но вероятно няма да стане.

Ако наистина искате бившия си обратно, трябва да имате търпение. Знам, че е разочароващо да чуеш, когато искаш бързо да накараш бившия си отново да те обича.

Ако се опитате да насилите нещата, шансовете ви за успех ще намалеят драстично. Следването на тези стъпки е най-бързият начин да го спечелите. Но когато става въпрос за любов, няма магически решения.

Знаейки от самото начало, че може да се наложи да покажете лицето си на играта и да проявите малко търпение, това ще ви помогне да избегнете класическите клопки да се опитвате да спечелите бившия си обратно.

Бъдете жената, по която той си е паднал

Веднъж са се влюбили в теб, а ти си все същият човек. Всички тези удивително страхотни качества, които притежавате, с които си спечелила сърцето му на първо място, все още ги притежаваш.

Проблемът е, че истинските взаимоотношения се объркват. Виждаме най-доброто и най-лошото един от друг. Сега е моментът да им напомните за всичко най-добро във вас, като сте човекът, по когото са си паднали в началото. Кои са вашите най-привлекателни качества? Може би това е чувството ви за хумор? Вашият ум? Вашата игривост?

Каквото и да е и дори бившият ви да не го види точно сега, съсредоточете се върху това да оставите най-добрата си страна да блесне.

Дайте му малко пространство

Това ще включва малко вяра. Когато искаме бившия си обратно, да го оставим сам може да звучи като най-лошото нещо, което трябва да направим.В края на краищата вие искате да бъдете в ума му и как може да стане това, когато спазвате дистанция?

Но колкото и контраинтуитивно да звучи, не забравяйте, че за да запалите отново пламък, той се нуждае от лично пространство. Няма да е вечно. Вие просто давате на ситуацията малко време и пространство, за да се успокоят нещата, за да дадете време и на двама ви за размисъл и да им дадете възможност да му липсвате.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

„Там, където е текло вода, може пак да потече, но от чакане, ще ти е минала жаждата“ – Дора Габе

Не позволявай на никой мъж да те използва! Бъди добра, но не и глупава

Накарай го да не спира да те преследва, след като сте прекарали гореща нощ

 

Tagged , , , , , , , ,
на горе