ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 август 2022 (събота)

любовен хороскоп за 20 август 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 август 2022 (събота)

Любовен хороскоп за 20 август 2022: Основната тенденция на този ден е желанието да се завърши започнатото, което обещава да повлияе напълно на състоянието на любовните отношения. Ако в отношенията с партньора имате недовършена работа или неприключен проблем, днес ще изпитвате необходимост да го разрешите. Хороскопът предупреждава: желанието бързо да се „отървете от проблема“ може да ви подтикне към необмислен акт. Но ако някакво решение отдавна е закъсняло, например предложение за съвместен живот или романтично обяснение в любов, днес е денят да го направите!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 20 август 2022 (събота)

„Съдба! Нищо не мога да направя!“ Защо е важно да спрем тази демотивираща фраза?

Много силна молитва за здраве към Пресвета Богородица

Вкусно руло от тиквички

Народни средства срещу листни въшки (15 доказани рецепти)

Флиртът им е в кръвта: Трите най-големи съблазнителки, според зодията

Огън в косите, огън в сърцето, буйна кръв – Тя е червенокосата жена!

Какво ще ни поднесат звездите, според днешният любовен хороскоп за 20 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 20 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Хороскопът зодия Овен днес благоприятства срещите с любимите хора. Срещи с приятели, разходки с деца, чай с родители или вечеря с любим човек – точно това, от което се нуждаете сега, за да възстановите енергийния баланс. Звездите на хороскопа сочат, че колкото повече внимание отделите на близките си днес, толкова повече топлина, любов и енергия ще получи в замяна. Бъдете близки не само физически, но и мислено: оставете новите технологии и се съсредоточете върху комуникацията. Само така ще почувствате напълно силата на единството.

Любовен хороскоп за 20 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 20 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес хороскопът призовава Телците да помогнат на любимия човек, въпреки собствените си проблеми, тревови, потискаща маса от грижи и задължения. Дори да чувствате, че умората му е достигнала предела на силите ви, хороскопът ви съветва да се мобилизирате. Близки хора се надяват днес на любовта и подкрепата ви. Дайте им ги и ще ви се върне стократно. Любовта и грижата са невероятен ресурс, който нараства колкото повече го споделяте.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 август 2022 (събота)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Близнаците днес имате всички шансове да почувствате пролетта в сърцата си! Кръвта ще искри във вените ви, ще възприемате всичко красиво на този свят с необикновена острота. Е, без повишаване на интимната активност няма да стане. За тези от вас във връзка днес може да бъде чудесен момент за съживяване на страстта: организирайте романтична вечеря или по някакъв друг начин намекнете на сродната ви душа, че тръпката още съществува. Необвързаните ще търсят някого, върху който да отприщят романтичните си емоции, а хороскопът уверява, че днес имат всички шансове да намерят достоен обект за обожание. Възможно е да се влюбите истински.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 20 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, 20 август, Ракът, който не е 100% сигурен в сродната си душа, рискува отново да се усъмни в искреността на нейните чувства. Нещо в поведението или думите на избраника може да ви накара да се чудите, дали правилно преценявате нивото доверие и интимност. Може да става въпрос не само за ревност, а и до някаква степен за обида. Във всеки случай хороскопът не ви препоръчва точно днес да се опитвате да постави точката на всичко. Не се вълнувайте, може би още на следващия ден ситуацията ще изглежда много по-безобидна.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 август 2022 (събота)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес Лъвът може да срещне силен човек, който да спечели сърцето му! Такова запознанство има всички шансове да стане вълшебно, само мъжът Лъв най-вероятно няма да получи всичко, което е очаквал от този роман. Освен това, звездите от хороскопа предупреждават: най-характерните представители на тази зодия днес ще бъдат в състояние на повишена чувственост, затова съветът на деня за Лъва: при среща, дори някой да ви изглежда фантастично привлекателен, внимавайте за прекалено бързото развитие на събитията и необмислените ви стъпки!

Любовен хороскоп за 20 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 август 2022 (събота)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Тази вечер обещава да даде на влюбената Дева надежда за осъществяване на нейните стремежи: има голяма вероятност нейната страст да покаже реципрочни чувства. За да се осъществи всичко обаче, Девите ще трябва да бъдат активни в този ден може би – да поемат инициативата в свои ръце. Поканете на среща, предложете да обсъдите връзката, в противен случай шансът, който звездите дават днес, ще бъде пропилян. Тези от вас, които са във връзка, също ще имат възможност да постигнат това, което отдавна искат, независимо дали става въпрос за романтични фантазии или ремонт в кухнята. Така че днес трябва да бъдете упорити – има какво да получите!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 август 2022 (събота)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 20 август, Везните, подобно на кралицата от Алиса в страната на чудесата, имат шанса да повярват в дузина невъзможни неща преди закуска. И има основателни причини за това! Според хороскопа днес е настъпил моментът за магическата трансформация на Вселената около Везните, хармонизиране на отношенията им с противоположния пол. Това, което доскоро изглеждаше нереалистично, нереално и чиста фантазия, в този ден може да започне да се сбъдва пред очите им. Светът ви се управлява от любовта и всичко, което ви остава, е да приемате обожанието и насладата, да се наслаждавате на всеки момент и да не допускате съмнения в сърцата си. Не се срамувайте, най-добрият ви час дойде!

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 август 2022 (събота)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес Скорпионът има шанс да се почувства като в книгите – концентрацията на съмненията може да излезе извън мащаба, теориите на конспирацията ще се редят една след друга … От гледна точка на вас и вашият любим човек ще се държите подозрително, което може да доведе до изблици на ревност и недоразумения в този ден. Хороскопът обещава край на този карнавал от абсурди в този момент, веднага щом Скорпионът разбере, че източникът на странности и подозрения е самият той. Днес е от жизненоважно значение да спите добре и да не препускате в опит да изпълните всички задачи на света. Отпуснете се и личният ви живот ще се подобри!

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 август 2022 (събота)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 20 август, Стрелецът има всички шансове да срещне любовта на животът си на най-обикновено място, като верига супермаркети или бензиностанция. И въпреки, че звучи като сцена от романтична комедия, според хороскопа, днес подобна случайна среща може да има далечно бъдеще. В този ден се препоръчва да обърнете специално внимание на всякакви знаци от Вселената – може би те ще ви отведат при точният човек, с който да изпитате много дълбоки чувства. Слушайте вътрешният си глас и бъдете отворени за срещи. Разбира се, без да забравяте за предпазливостта.

Любовен хороскоп за 20 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 август 2022 (събота)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес е идеален ден за Козирозите да анализират грешките си в любовната връзка. Всички хора си имат любимо гребло, върху което периодично да стъпват и Козирогът не е изключение. Според хороскопа, днес е полезно да си изградите модел на поведение, за да спрете да стъпвате върху неравности на едно и също място. Напуснете зоната на комфорта. Този ден е чудесен за промяна (или поне преосмисляне) на някои житейски разбирания, за освобождаване от стереотипи и предразсъдъци, които ви пречат да се реализирате напълно в любовта.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 август 2022 (събота)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Хороскопът предупреждава: днес Водолеите могат неудържимо да бъдат привлечени към любовни приключения! Ще почувствате необходимостта да бъдете сигурни в собствения си чар. За да потвърдите своята неустоимост, вие може да се опитате, да поразите някого с умението си да флиртува, също така е възможно да използвате тежката артилерия: специални любовни техники и откровен флирт. Днес такова поведение е допустимо за свободен Водолей, основното е да не отивате твърде далеч.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 20 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес Златната рибка ще плува покрай зодия Риби. Някои от  вас ще успеят да осъществят дългогодишното си романтично (или дори фантастично интимно) желание. Все пак Рибите не бива да бъдат твърде взискателни – помнете какво се случва, когато желанията станат необмислени. Хороскопът съветва да не забравяте за благодарността: отплатете на любимия си магьосник (магьосница) с реципрочна радост в замяна. Това е чудесен ден за взаимни изненади! Освен това комплиментите са прекрасни, приятните думи могат да се излеят като лечебен нектар върху душата на вашият любим човек.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе