Семейството и приятелите на Ким са щастливи да я виждат „истински щастлива“ с новия мъж до себе си

Семейството и приятелите на Ким са щастливи да я виждат „истински щастлива“ с новия мъж до себе си
Лайфстайл

Семейството и приятелите на Ким са щастливи да я виждат „истински щастлива“ с новия мъж до себе си

Приятелите и семейството на Ким Кардашиян са развълнувани да я видят „истински щастлива“ с Пийт Дейвидсън, според източник на People.

Всички около Ким Кардашиян са „просто щастливи, че е щастлива“ с Пийт Дейвидсън, казва източник пред списанието.

Близките на Ким Кардашиян подкрепят романса й с Пийт Дейвидсън.

Източник споделя пред People, че приятелите на реалити звездата и модел са развълнувани да я видят искрено щастлива на фона на връзката й с Дейвидсън.

„Всички около нея са щастливи, че е щастлива“, казва източникът.

41-годишната Кардашиян и 28-годишният Дейвидсън за първи път се появиха в заглавията на новините през октомври месец миналата година, докато споделиха екранна целувка в Saturday Night Live. По време на епизода, който отбеляза домакинския дебют на Кардашиян, двойката изигра емблематичната двойка на Дисни Жасмин и Аладин.

Малко по-късно същия месец, двамата отново накараха всички да се запитат за тях, когато бяха снимани, държейки се за ръце на влакче в увеселителен парк на Knott’s Scary Farm в Буена Парк, Калифорния.

По това време, източник твърде, че са „просто приятели“, но никой не повярва на неговите думи, защото изглеждаха много повече от такива.

Кардашиян и Дейвидсън продължиха да подхранват слуховете, че нещо романтично се случва между тях по различни начини.

По-рано този месец Дейвидсън нарече Кардашиян своя „приятелка“ за първи път в интервю с водещия Кей Адамс на People (The TV Show).

Въпреки че в момента тече бракоразводното дело на красавицата с бившият ѝ партньор Кание Уест, това не пречи на двойката да се радва на страстната им любов. С Кание имат дългогодишна връзка, а през 2014 година решават да сключат брак. За съжаление отношенията им не успяват да се запазят, поради проблемите, които има рапърът и всичко това ескалира, в момента, в който Ким поиска развод от него.

 

Семейството и приятелите на Ким са щастливи да я виждат „истински щастлива“ с новия мъж до себе си

 

Кание Уест наскоро каза, че „работи върху комуникацията си“, след като сподели наплив от публикации в Instagram, свързани с Кардашиян и Дейвидсън, пише списание People.

Научих, че използването на главни букви кара хората да се чувстват така, сякаш им крещя. Работя върху комуникацията си“, написа той в Instagram във вторник. „Мога да се възползвам от екип от творчески професионалисти, организатори, мобилизатори и лидери на общността. Благодаря на всички, че ме подкрепиха“, допълва още рапърът.

В неотдавнашната си история за корицата на изданието на „Vogue“ от март 2022 г. звездата на Кардашианс каза, че е направила „промени“ в живота си, които са я накарали да се раздели с него, пише People.

„Толкова дълго правех това, което правеше другите хора щастливи. И мисля, че през последните две години реших, че ще направя себе си щастлива. И това чувство е наистина добро“, каза тя.

Дори това да доведе до промени и да доведе до развода ми, мисля, че е важно да си честен със себе си за това какво наистина те прави щастлив“, продължи с искрения си разговор Ким. „Избрах себе си. Мисля, че е добре да избера себе си.“

Припомняме ви, че преди няколко дни, може би, заради любовната еуфория покрай Свети Валентин, съпругът ѝ Кание Уест направи отчаян опит да си я върне.Той сподели множество публикации в профила си в Инстаграм, в които пише, че копнее семейството му да се събере отново. Но побърза да ги изтрие.

Това не е всичко. Изпълнителят публикува снимка на камион, пълен с рози, който се е запътил към дома на Ким и на него пише: „Намеренията ми са кристално ясни“. ( като умишлено допусна две правописни грешки и изписа думи с “K” (Krystal Klear – като Kim Kardashian),  а правилното изписване на думите е Crystal Clear.

Е, признаваме, че любовта кара хората да правят странни неща. И човек е способен на всичко, когато е влюбен. А Кание определено обожава „своето момиче“ Ким.

Tagged , , , , , ,
на горе