Сродни души – хора преродили се от миналото

сродни души
Интересно Любов и партньорство Психология

Сродни души – хора преродили се от миналото

Наистина ли сродните души са хора преродили се от миналото и срещнали се отново тук и сега? Душата е безсмъртна, не зависи от скоростта на времето и границите на пространството. Тя е основата на всеки човек и съкровището на Вселената.

Кои зодии са дарени от Вселената с най-силен Дух? 

Знаци от Вселената, че ЛЮБОВТА на животът ви е все по-близо 

Защо котките обожават да спят върху хората? 

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1? 

ЗАКОНЪТ НА БУМЕРАНГА 

Понякога няма взаимно разбирателство между кръвни роднини и хора, но за сметка на това имат уникална и необяснима духовна връзка по между си. Това ли са, т.нар. сродни души…

Сродни души – хора преродили се от миналото

Хора с максимална психологическа съвместимост, силна емоционална връзка, взаимно доверие, необяснима любов… Езотериците твърдят, че подобна връзка продължава непрекъснато, дори и след няколко прераждания. Човешките души преминават през земните уроци, които са им отредени в това прераждане.

Тези хора се разбират без думи, те се усещат на космично ниво. Няколко минути след срещата с вашата сродна душа, веднага усещате, че се познавате от години.

Сродни души – какво е това?

Езотериците разделят сродните души на четири типа. Невъзможно е да се знае предварително коя среща е подготвила съдбата за човек. Познавайки характеристиките на всеки вид, е по-лесно да разпознаете сродна душа, дори и сред много хора.

Сродни души – лечители:

Най-често сродната ви душа се появява в животът ви под формата на приятел-лечител. Ще допринесе не само за преминаването ви през дадени житейски уроци, но и ще помогне за лечението на стари духовни рани.

Такива хора се появяват от нищото в критичен момент от живота, когато изглежда, че всичко е свършило и няма изход. Те помагат за преодоляване на трудностите, лекуват душевните болки и накрая изчезват в нищото.

Един ден човек забелязва, че топлите приятелски чувства са се променили. Безсмислено е да се опитвате да върнете този човек. Сродната душа е изпълнила предназначението си. Лечителят отива при някой, който сега има остра нужда от подобна помощ.

Сродни души от минал живот:

Сродна душа от предишен живот ще бъде някога много обичан човек или близък приятел. С него със сигурност някога сте имали силна емоционална връзка. Такива сродни души идват завинаги. Тяхната мисия е да инициират духовното развитие на човека. Отношенията ще бъдат лесни, без фалш и срам. Сродната душа вижда човек такъв, какъвто всъщност е.

За да поддържате тази магична връзка, е важно никога да не я прекъсвате. Например, когато сте далеч от своята сродна душа, трябва да отделите време за разговор по телефона или за писане на писмо. Тя трябва да знае, че е запомнена. Сродните души от минал живот нямат физическо привличане, така че връзката ще бъде само платонична.

Кармични връзки:

Кармичните сродни души винаги са от минал живот. Този вид духовна връзка несъмнено е най-силната. Най-често това причинява страдание, кара човек да сдържа своето „аз“.

Същността на срещата е необходимостта да се научите как да се справяте със страданието, душевната болка, да работите върху взаимоотношенията.

Това са хора, които са се превъплътили от миналото, преродени. Тяхната мисия е да улеснят преминаването през кармичните уроци, да ви отърват от негативността.

За да запазите тези отношения, трябва не само да преборите гордостта, но и да се концентрирате върху положителните моменти, да се научите как да изграждате отношения без страдание. Важно е да обичате партньора си с цялото си сърце и да оценявате енергията, която той щедро ви дарява.

Сродни души, наречени пламъци-близнаци:

Мисията на този вид сродни души е да помогнат за преодоляване на емоционалните комплекси, които пречат на духовното израстване на личността. Най-често става дума за любов, семейни отношения.

В общуването със сродна душа човек се чувства спокоен. Пълното взаимно разбирателство идва при обсъждане на всякакви теми.

При срещата с такъв човек изглежда, че в някой друг, минал живот, вече сте имали близки отношения с него.

Какво означава кармичен партньор?

Ако ви се е случвало внезапно да почувствате силно и необяснимо привличане към непознат, желание за близост – това е знак за кармично партньорство. Отношенията се развиват невероятно бързо, направо е нереалистично, неспособни да мислите за нещо различно, освен за този човек. Струва ви се безкрайно познат?

Много хора смятат езотериката преди всичко за ефективен помощник в търсенето на сродни души. Разбира се, има много практики, свързани с тази тема.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Споделено
Tagged , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Copy link
Powered by Social Snap