Полезни съвети как да изберете идеалната сватбена торта - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Полезни съвети как да изберете идеалната сватбена торта

Полезни съвети как да изберете идеалната сватбена торта
Интересно

Полезни съвети как да изберете идеалната сватбена торта

Изборът на вашата сватбена торта е може би един от най-важните и любими аспекти от планирането на сватбата. Това важи в особена сила, ако обичате сладкиши и артистични сладкарски изделия. Въпреки това е по-вероятно двойките да не знаят как да изберат перфектния десерт. Не е лесно да изберете перфектната торта, макар повечето бъдещи младоженци да мислят точно обратното. Затова ще ви дадем някои насоки.

Когато избирате сватбена торта за вашата церемония, трябва да вземете предвид няколко неща.

Намерете сладкарница, която да отговаря на вашите вкусови рецептори

От решаващо значение е да изберете сладкарница с блестящи препоръки от предишни булки. Направете списък с местни професионалисти, които се специализират в сладкарството, или попитайте приятелите и семейството си за препоръки. В наши дни приложенията за социални медии също са фантастични канали за бизнеса да рекламира своите дизайни на торти. Не забравяйте да не чакате до последния момент, за да изберете вашата сватбена торта. Поне месец преди събитието започнете да мислите за този елемент.

Обмислете дизайна на тортата.

Малко неща ни правят по-щастливи от пищната сватбена торта, както като вкус, така и като естетика. Тенденциите при десертите идват и си отиват, но нищо не може да се сравни с декадентска торта, която изпълва повече от едно сетиво. Предпочитаната от всеки човек сватбена торта би била тази, която се откроява и допълва сватбения ви декор. Помолете вашия дизайнер да вземе предвид идеята ви и да измисли нещо свежо.

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

Основните страхове на мъжете по зодиакален знак

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Съобразете се с размера и вкуса на тортата

Уверете се, че имате груба представа за броя на гостите, преди да направите поръчката на вашата сватбена торта. Така ще можете да изберете подходящия размер. Тортата трябва да стигне за всички, но също така не бива да поръчвате двойно по-голяма. Освен това тази сметка на броя на гостите ще ви предостави ценови диапазон, за да можете да планирате финансите си. Не забравяйте да опитате тортите във всяка пекарна, която сте избрали. Ще трябва да изберете пълнежа и глазурата в допълнение към вкуса на тортата като ванилия, шоколад, ананас, червено кадифе и др. Най-важното е да ви хареса на вас, но все пак не избирайте нещо прекалено екстравагантно, което повечето ви гости може да не опитат.

И мъжете са способни на чувства и емоции! И те имат нужда от любов и подкрепа

„Ти си единствената на този свят за мен“- думите, които всяка жена мечтае да чуе

Оформяне на тортата според мястото

На вашето сватбено тържество центърът несъмнено ще бъде вашата торта. Следователно тя ще получи уважението, което заслужава, като има собствена маса. Направете флорална арка зад нея, поставете тортата на стъклена маса с цветя или свещи. Може и да използвате светлини, за да привлечете вниманието към нея. Обсъдете с вашия сладкар дали кръгла или правоъгълна маса би била по-подходяща за излагане на вашата конкретна торта.

Открий с лекота пътят към щастието

Целувките на коя зодия са най-сладострастни?

Силата на думата „БЛАГОДАРЯ“

Може да ви звучи прекалено много, но ако искате сватбата ви да бъде като от приказките, трябва да помислите за всеки малък детайл. Когато планирате вашето тържество, опитайте се да съчетаете всеки елемент един с друг. Създайте цялостна концепция на събитието и тогава започнете да действате. Например, ако сте избрали морска сватба, нека и на вашата сватбена торта има подобни елементи. Може да използвате миди, рапани или всякакви други подобни за декорацията, за да създадете цялостна визия. Ако се затруднявате, не се притеснявайте. Вече има толкова много специалисти в тази област, на които може да се доверите.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица