Зодиите, които пропускат хранене, за да свалят килограми
Астрология Здраве и добра форма

Зодиите, които пропускат хранене, за да свалят килограми

Да свалят килограми е нещо, което почти всички хора са обмисляли в различни моменти от живота си. Докато някои променят диетата си, други се стремят към упражнения, за да намалят теглото си. Мнозина ходят и във фитнеса, за да работят върху тонизирането на мускулите си. Други избират да тичат в близкия парк или да правят упражнения вкъщи.

Така че някой би си помислил, че нездравословните хранителни практики не са норма. Но изненадващо не е така с някои от тези зодиакални знаци. Днес ще ви преведем през някои звездни знаци, които имат склонност да пропускат хранене, за да свалят килограми. Според тях това също е начин да се справят с лошата си фигура, без да губят излишни часове в тренировки.

Ето кои са тези зодии:

Рак

Точно като Телец, Раците също харесват по-фините неща в живота. Много хора, управлявани от този знак, са големи любители на храната. Така че е естествено, че те дават доста висока сума в сметки за хранителни стоки всеки месец. Но никой не обича да спестява по-добре от Рак, така че този знак често се стреми да ограничи разходите си, като намали тези за храна. Известно е, че Ракът пропуска хранене, за да постигне тази цел. Според тези хора по този начин те спестяват на организма си някоя друга калория. Именно тя за тях може да се превърне в излишен килограм или сантиметър от обиколката на талията им.

Стрелец

Докато новите диетични тенденции понякога показват изумителни резултати, трябва да внимавате. Твърде многото разчитане на драстични диети може да навреди на метаболизма ви. И все пак, много Стрелци опитват периодично гладуване, за да свалят килограми. Някои стигат дори твърде далеч, защото не хапват почти нищо с надеждата за загуба на мазнини. Това обаче рядко е ефективно и почти винаги е неблагоприятно. Те рискуват здравето си, защото не обичат да се потят във фитнеса или нямат необходимото време, което се изисква за тренировки.

Риби

Когато са на диета, първото нещо, което Рибите правят, е да освободят хладилника от всичко, което може да ги изкуши. Докато някои може да изберат да се хранят здравословно, много от по-заетите Риби избират да избягват да ядат. Те разчитат, че ще са ангажирани с работа и няма да се сещат за храна с надеждата да свалят килограми без усилия. Това в крайна сметка е пагубно за тяхното здраве. Те се лишават от полезни за тях храни в идеята си да гладуват. А организмът им има нужда от хранителни вещества, за да функционира правилно. Ако имате приятел от тази зодия, който иска да отслабне по този начин, по-добре го спрете още в началото. След това той може да си е навредил повече отколкото предполага.

Овен

Има някои зодиакални знаци като Козирог и Дева, които работят усилено и последователно, за да постигнат целите си. Но Овен от друга страна избира да работи по интелигентен начин, за да стигне до целта по-бързо. Тези хора биха предпочели да пропуснат хранене, за да отслабнат, вместо да отидат във фитнеса, за да тренират и да се изпотят. За тях ефектът на отслабването може да дойде по-бавно, но без тежките усилия, които повечето хора полагат, за да поддържат тялото си. Те са готови да гладуват, но не и да тренират сериозно.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе