Ранни признаци, че съпругът ви има афера с друга жена
Любов и партньорство

Ранни признаци, че съпругът ви има афера с друга жена

Първо, какво ви кара да се чудите дали вашият партньор ви изневерява? Той показва ли ви типичното поведение на измама, като например да не отговаря на съобщенията ви и да не се появява по цял ден в дома? Смятате ли, че той прекарва повече време на телефона си и може ли това да е повод за притеснение?

Всеки знае колко трудно е да се намери перфектен партньор, с който да имате спокоен и щастлив брак. Когато мъжът ти ти изневерява, това е опустошителен удар зад гърба и разтърсваща болка в сърцето.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ранни признаци, че съпругът ви има афера с друга жена

По-често излизане с „приятели“

Съпругът ти винаги е обичал да излиза с приятели, но не и повече от това да прекарва време с теб. Сега обаче нещата се объркаха. Той все по-често е в тяхната компания, започва да те пренебрегва и дори не ти се обажда, че ще излиза с тях или ще се прибере късно. Хубаво е, когато и двамата имате социален живот и се срещате с други хора, но това също може и да е знак, че той се отдалечава от вас и още повече, че ви лъже. Защото неговото „излизане“ с приятели може да се окаже афера с друга жена, а това да е просто извинение за неговите действия.

На линия е във Фейсбук, но не ти пише

Отношенията ви със съпругът ти може би са били по-отворени в началото, що се отнася до социалните медии и използването на телефона. Но сега той толкова много си пази телефона, сякаш е на живот и смърт. И когато се доближиш до него по най-бързия начин го взема в ръцете си и го стиска толкова силно, сякаш е нещо твърде значимо за него. Още по-лошо е, когато той е през целия ден на линия във Фейсбук, но не се сеща дори да те пита какво правиш или как си.

Например, да приемем, че той е изпълнявал задачи през последните шест часа и ти се опитваш да се свържеш с него, за да видиш кога ще се върне у дома. За съжаление получаваш отговор след часове, който се състои само от едно изречение, без никакво обяснение защо се е забавил и какво е правил.

Липса на интимност – няма желание за нея

В началото на вашата връзка и двама сте били ненаситни един на друг. Не е минавало и ден без да сте интимни. Сега обаче липсва интимността и то поради липса на желание от негова страна. Може да се дължи на промени във външния вид, отношението или липсата на емоционална интимност. Това обаче може да е и знак, че съпругът ви има друга жена.

Трябва да имате предвид, че браковете могат да варират по отношение на честотата на пола, особено когато има малки деца. Например, малко хора имат желание за интимност, когато се грижат за дете и почти нямат време за себе си.

Ако съпругът ви изневерява, продължете да търсите тези признаци, които го издават:

– Никога не инициира интимност

– Има безброй причини, поради които отказва сексуален контакт

– Съществува значителна липса на връзка между двама ви

– Имате почти несъществуващ сексуален живот

– Изведнъж съпругът ви прави нови неща в спалнята, които никога преди не е искал

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Шансът за изневяра е по-голям при връзката от разстояние, която е истинско изпитание за любовта

Престъпно е да лъжеш жената, която те гледа с толкова обич и доверие

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе