Дневен хороскоп за 25.07.2021 неделя
Астрология

Дневен хороскоп за 25.07.2021 неделя

Овен
Днес Овенът трябва да изпрати защитна енергия към себе си. Прекалено много разкрития се случиха тази седмица, които няма как да не повлияли и присъствието на защитната луна във вашия знак показва, че имате нужда от малко повече нежност и грижа. Някои разговори ще улеснят свалянето на товара от гърдите ви и това ще възвърне емоционалното ви равновесие.

Телец
Изключете се от света днес, уважаем Телецо. Трябва ти време, за да преодолееш разочарованията, които се появиха през последните дни. Промъкни се до любимото си кътче в природата и се изгуби в самостоятелна дейност. Небесните тела се срещат за вас така, че да изразите вашите таланти и чувството за баланс чрез тях.

Близнаци
Близнаци, обърнете се към вашата социална мрежа днес. След интензивна седмица трябва да се освободите от хората, които цените. Това ще съживи вашите харизматични комуникативни умения и ще ви помогне да култивирате чувството за баланс между главата и сърцето.

Рак
Днес раците ще имат нужда от отдушник. Макар да има изкушението да насочите енергията си за напредване в личните ви кариерни амбиции в кариерата. Всякакви начинания за писане или комуникация, ще бъдат по-гладки.

Лъв
Лъвът днес е добре да се махне от рутината си. Започнали сте да жадувате за нова перспектива след справяне с напрежението, възникнало през последните дни. Луната в Овен ви насърчава да излезете от зоната си на комфорт, да изследвате нови неща или да се изгубите в някоя хубава книга или филм, който психически ви занулира.

Дева
Днес Девите се нуждаят от изцеление. Пощадете себе си, ако нещата, които ще правите през деня няма да се получат. Идеален ден да потърсите терапевтичен метод и за тялото, и за душата.

Везни
Насочете фокуса си към близките отношения във вашия свят днес. По-точно – вниманието ви към очакванията, прогнозите и нуждите, свързани с романтичните партньори. Гладките, лечебни разговори са от решаващо значение на този фронт днес, тъй като Луната се свързва с изразителен Меркурий.

Скорпион
И на Скорпиона ще му трябва време, за да се отърси от интензивността на тази седмица. Вселената ви насърчава да отделяте внимание на баланса в отношенията работа-живот, за да се чувствате най-добре. Ако почувствате дискомфорт, насочете вниманието си към нови поръчки и натоварвания.

Стрелец

Позволете си да се отдадете на добро прекарване днес. Вие се справихте с достатъчно душевни мъки тази седмица, защо да продължите да страдате? Присъствието на Луната в зака на овена ви насърчава да отделяте енергия за творчески проекти и романтични отношения. Запазете продуктивни действия за още един ден.

Козирог

Отдръпнете се от света и се оттеглете в лечебно пространство днес. Космическият пейзаж бе изпълнен с грижи тази седмица и Козирозите също заслужават известно време, за да се излекуват и възстановят от емоционалните разрушения през седмицата.

Водолей

Седмицата бе напрегната и Водолеят има неща, които да свали от гърдите си. Вместо да ги дъвчете рационално, споделете ги като от уязвимо място. Денят предлага лечебни разговори на романтичния фронт.

Риби

Нуждаете се от продуктивни действия, които да ви помогнат да преминете през разочарованията, с които сте се сблъсквали. Имате всичко необходимо, за да продължите напред и да усъвършенствате способностите си.

Tagged ,
на горе