Зодиите, които се опитват да променят партньора си по странни причини - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Зодиите, които се опитват да променят партньора си по странни причини

Зодиите, които се опитват да променят партньора си по странни причини
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които се опитват да променят партньора си по странни причини

На пръв поглед някои зодиакални знаци може да изглеждат прости, приятелски настроени и не създаващи усложнения. Понякога обаче в тези знаци има повече, отколкото изглежда. Казват, че тихите води са дълбоки и наистина това е така. Някои хора имат множество слоеве. Те се стремят не само да манипулират своите любовници, но също така желаят да променят партньора си. Обикновено хората искат да махнат някои вредни навици от половинката си и това донякъде е обяснимо. Но родените под някои зодии опитват да го направят заради съвсем дребни и понякога странни причини.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето и кои са тези четири зодии и какви са техните особености:

Везни

Съвсем ясно казано, много Везни са големи кулинари. Дори и в зряла възраст те мечтаят да се насладят на домашно приготвените лакомства, с които са израснали. Така че в случай, че се оженят за съпруга, която не ги глези с домашно приготвени деликатеси,  това става проблем. Везните започват да увещават половинките си да учат нови рецепти или дори да идат на специален готварски курс. Готови са на всички, за да може тяхното кулинарно сърце да бъде завинаги наситено. Сред всички знаци, които се опитват да променят партньора си, опитите на Везни са с най-малко лоши намерения. Те не искат да карат половинката си да става нещо, което не е, а само да придобие някои нови умения.

И мъжете са способни на чувства и емоции! И те имат нужда от любов и подкрепа

„Ти си единствената на този свят за мен“- думите, които всяка жена мечтае да чуе

Козирог

Този звезден знак има голям апетит за живот и също така обича да провежда необичайни експерименти в своето време. Най-често техният нищо неподозиращ партньор е този, с когото опитват триковете си. Хитрият Козирог е вечно заинтригуван от отношенията и семейната динамика. Рутината ги убива и може би заради това те постоянно правят опити да накарат партньора си да се промени. Екстремно преживяване, включване на нещо ново в спалнята или спонтанно заминаване някъде за уикенда – всичко това се харесва на Козирозите. Ето защо те се опитват да накарат и половинките си да  бъдат по-отворени към предложения. Това понякога също не е лошо. Но има случаи, когато тези хора опитват прекалено много да наложат мнението си на човека до тях и това не завършва добре.

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Риби

Този зодиакален знак е склонен да влияе на половинката си по най-щедрия начин. Рибите имат висок емоционален коефициент . Когато се срещат с приятел или приятелка, може да открият, че им липсва собствена степен на емпатия. След това те се опитват да променят начина, по който половинката им вижда живота и хората около тях. Рибите са единствените хора, които безкористно опитват да променят партньора си за негово добро.

Както видяхте, не всяка промяна във връзките може да бъде лоша. Човек трябва да обича другия такъв, какъвто е. Но за да са здрави отношенията между двамата, трябват компромиси. Когато те са взаимни, тогава има предпоставки за изграждане на стабилна и хармонична връзка. Ако нещо не ви харесва в човека до вас, поговорете с него и се опитайте да му обясните това деликатно. Бъдете готови и да си размените ролите и да чуете същото по ваш адрес, както и да приемете градивна критика. Ако успеете да го направите, връзката ви може да има бъдеще.

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица