родени под щастлива звезда
Астрология

Зодии родени под щастлива звезда

Има три зодии, които са родени под щастлива звезда. Що се отнася до късмета, те имат с какво да се похвалят. Всичко върви добре на всички нива и нещата, които изглеждат нередни, вземат неочакван обрат.

Звездите показват кои са най-щастливите зодии в хороскопа и какво трябва да направи всеки от тях, за да се възползва максимално от това, което животът му предлага.

 

Ето и кои зодии са родени под щастлива звезда

 

зодия – Дева

Родените в зодия Дева вярват, че всичко, което имат, идва от упорит труд и не са далеч от истината. Но късметът също заема важно място в живота им, като понякога излиза на върха в различни ситуации.
Може би някои представители на този знак дори не осъзнават колко късметлии са, защото късметът им не се проявява по „класическия“ начин – не намират пари някъде случайно, не печелят в някоя игра. Но животът им поднася точно тези ситуации, решения, от които се нуждаят, когато имат остра нужда от тях.
Девите трябва да положат малко усилия, за да се нареди всичко в тяхна полза, но като цяло съдбата е на тяхна страна.

Какво трябва да направи Девата, за да се възползва от късмета си

Трябва да следвате интуицията си и да разчитате на интелекта си, за да знаете как точно да обърнете нещата във ваша полза. Девите имат тези сили, но те трябва да бъдат по-отворени към нови неща и по-смели.
Представителите на този знак са доста предпазливи, което е добре в определени ситуации, но често им пречи да постигнат това, което заслужават.

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

 зодия – Близнаци

Ако не спечелят от лотарията, това е, защото не я играят. Близнаците са късметлии във всеки смисъл на думата. Но животът понякога надделява, защото късметът се появява само когато стигнат до крайната ситуация.
Когато са с празни джобове и са в отчаяна ситуация, само тогава те като по чудо намират пари, забелязват възможности и не пропускат шансове.

Какво трябва да направи Близнакът, за да се възползва от късмета си

Не губете надежда – опитайте се да намерите решение дори когато сте достигнали предела на силите си, защото късметът ще ви сполети точно в този момент. Освен това трябва да знаете, че сте родени под щастлива звезда и да опитате късмета си, като участвате във всякакви състезания, конкурси, тестове.

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

зодия – Стрелец

Ако попитате някой Стрелец, той ще ви каже, че не се смята за късметлия. Всъщност те често имат късмет, само че не знаят как да се възползват от него.
Обичат живота, използват всеки момент, превръщат много в приключение, но късметът им сякаш се изплъзва между пръстите им.
Ако Стрелецът получи добра сума пари, той ще ги похарчи няколко дни за нищо, без да избере нещо конкретно и необходимо. Ако му предложат много добра работа, той ще открие, че е твърде взискателна и вече няма да може да се отпусне … и така нататък.
Стрелецът не осъзнава, че е родени под щастлива звезда и на пътя към перфектните възможности, без да знае, че другите ще бъдат повече от доволни от това, което има.

Какво трябва да направят Стрелците, за да се възползват от късмета си

Помислете по-сериозно за бъдещето. Дори и да изглежда, че ситуацията има много недостатъци, не трябва да я отхвърляте, а помислете как можете да я превърнете във ваша полза, защото сте родени под щастлива звезда

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе