Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона
Любов и партньорство

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Приятелската зона може да се почувства като изтезание, ако мъжът, когото харесвате, ви държи в нея. Между другото това преживяване може да бъде още по-мъчително, когато човекът, към когото имате чувства, започне да говори за някоя друга. Това може да е жена, която харесва или за актуалната му половинка. Но не се притеснявайте! Можете напълно да избягате от приятелската зона и да накарате този човек да погледне към вас по друг начин. Просто се уверете, че не се вълнувате и не пришпорвате нещата. В противен случай това може дори да се отрази на приятелството ви. Тук ви предлагаме списък с някои страхотни съвети, които ще ви помогнат да излезете от тази ужасна зона. В същото време ще повишите шансовете си да станете потенциален романтичен партньор за единствения, на когото се възхищавате.

Ето и как да излезете от приятелската зона:

Разширете играта на комплименти

Приятелите обикновено не правят комплименти един на друг, а дори да го правят, те са пълни със сарказъм. И ако наистина искате вече да не сте просто приятели, тогава просто спрете. Започнете да му давате намеци индиректно, флиртувайте с него, коментирайте външния му вид и колко добре изглежда всеки ден. Започнете да задържате ръцете си на рамото му и опитайте да преместите прегръдките си от приятелски към по-интимни. Уверете се обаче, че не се превръщате в досаден човек и вървете стъпка по стъпка. Освен това, не налагайте тактиката си прекалено силно, иначе ще постигнете обратен ефект. Бъдете внимателни във всяка една своя стъпка и се опитайте да четете знаците, които получавате от другия човек.

Вземете си почивка

Сигурно винаги сте били около него и сте го превърнали в целия си свят, вероятно оттам е започнал проблемът. Поиграйте си и го накарайте малко да ревнува, ако искате да изведете приятелството на съвсем ново ниво. Започнете да се занимавате с нещо друго и поддържайте малко дистанция, като отделите време без този човек. Това ще помогне за повишаване на интереса, като същевременно го кара да иска повече да бъдете около него. Дори лекото игнориране може да бъде ключът към прехода към по- интимни отношения между вас и излизане от приятелската зона.

Накарайте го да ревнува

Ревността е инструмент, който буквално може да доведе до перфектните резултати, но само когато се използва правилно. Разчупете модела и започнете да ходите на небрежни срещи и след това да разказвате за тях на човека към когото имате чувства. Накарайте го да разбере, че пропуска цялото забавление с вас, но вие все още сте щастливи и продължавате към хубавия живот на срещите.

Опитайте се да дадете най-доброто от себе си

Когато някой бъде ограничен до приятелската зона, това всъщност може да го накара да загуби самочувствие. Това лесно може да повлияе на личността ви. В същото време човекът, към когото имате симпатии, може да загуби интерес към вас супер скоро. Опитайте се да отхвърлите подобни мисли и гледайте да работите върху себе си. Уверете се, че не се подценявате и не превръщайте чувствата към въпросния човек като най-важното нещо на света. Работете върху личностното си израстване и само това ще предизвика интерес към вас.

Излизането от приятелската зона може да е трудно, но не е невъзможно. Уверете се, че не губите надежда и бъдете търпеливи през процеса. Също така, не насилвайте чувствата си твърде силно на някого.

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Как да контролирате гнева си с бунтуващ се тийнейджър

Малките тайни на идеалните двойки

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Обичам те, но не искам връзка с теб

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе