Зодиите, които ще преуспеят през месец Септември 2022 г. - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Зодиите, които ще преуспеят през месец Септември 2022 г.

преуспеят през месец Септември 2022
Астрология

Зодиите, които ще преуспеят през месец Септември 2022 г.

Три зодии, ще преуспеят през месец Септември 2022. Независимо какъв е вашият зодиакален знак, всеки непременно ще има своите възходи и падения през месец Септември 2022 г. Въпреки това, в зависимост от позициите на звездите, някои зодии просто получават по-добри карти от други. Макар че по-добрата ръка не гарантира успех, тя го прави по-вероятен.

 

Има три знака, които се открояват от останалите и могат да очакват допълнителна небесна помощ, за да преуспеят през месец Септември 2022. Ето и кои са те

 

Везни – умение за продължаване напред.

Везните са първите представители на зодиака в класацията, които ще преуспеят през месец Септември 2022 г..
Стриктни към подробностите и обичат да изпипват всичко в живота си по план. Оценяването на всеки незначителен детайл обаче невинаги предлага яснота и възможност за решаване на проблема, като това тяхно качество бърз може да се превърне от полезно във вредно. Месец Септември 2022 г. ще помогне на представителите на този знак да мислят глобално, като това ще помогне за тяхното духовно израстване. Везните са свикнали да контролират нещата с логика и разум, но през Септември ще бъде за слушане на сърцето. Не се опитвайте да промените всичко и всеки, защото не можете и така натоварвате самите себе си. Научете се да подминавате незначителните неща и да продължавате напред.

Мъжете от тези четири зодии постоянно си мечтаят за деца

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Рак – вяра на собствените възможности.

Раците също ще преуспеят през месец Септември на 2022 г.. Те
са известни мечтатели и са склонни да бъдат подвластни на фантазията, което неизбежно води до разочарование. Тяхната управляваща планета Нептун само изостря този навик допълнително и има способността да ги откъсне от реалността в един паралелен свят. В същото време обаче, през месец Септември 2022 г. Юпитер ще бъде в техния дом, помагайки им да изчистят част от влиянието на Нептун. Юпитер влияе върху позитивното мислене и късмета. Считайте това за астрологичен талисман за късмет, който да носите със себе си през цялата година.  Септември 2022 година ще бъде месец за изграждане на самочувствие, голям емоционален напредък и постигане на целите си. Просто вярвайте в себе си.

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Обичам те, но не искам връзка с теб

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Как да си върнеш бившия – този път завинаги

 

Лъв– триумф на любовта.

Лъвовете са третата зодия, която ще преуспее през месец Септември на 2022 г. Обикновено те са малко по-емоционални от останалите знаци през повечето време. От гняв до любов – чувствата им са все така дълбоки и истински. Просто тези хора горят във всичко, което правят. В същото време те обичат стабилността и рутината и държат изключително много на близките си. Понякога обаче цената е голяма, тъй като по този начин те пренебрегват своите собствени нужди и желания. През Септември 2022 г. обаче Плутон предлага контраст с обичайното им нежно сърце, тъй като тази бивша планета е известна с липсата на емоции. Именно заради това през новият месец Лъвовете ще мислят доста по-рационално и ще могат да правят трезва преценка за случващото се около тях. Именно това ще им позволи да се насладят истински на една нова любов, която ще имат в живота си.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица