дневен хороскоп за 28 август 2022
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 26 август 2022 (петък)

Дневен хороскоп за 26 август 2022: В този ден Марс ще оказва голямо влияние върху доста аспекти от ежедневието. Това е като изблик на енергия или мигновена инициатива. На първо място, трябва да сте готови да предизвикате себе си. Полагайте допълнителни усилия и поемете още работа, от която се нуждаете, за да сбъднете мечтите си. Тъй като Меркурий влиза във Везни, започва цикъл на дипломация и приятелство. Това е чудесен момент да помислите, как да подобрите комуникативните си умения за водене на преговори. Дори и да усещате известна нерешителност, това е чудесен период за разглеждане на различни гледни точки. По-добре е да забравите за рутинните дела и да отделите време за забавление.   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Чеснова вода за неповторим цъфтеж на мушкато и орхидея

ЗАБАВЕН ХОРОСКОП

Египетски хороскоп за 2022 г.

Как знаците на Зодиака разпознават своята сродна душа, без да я объркат?

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 26 август 2022

Какво да очакват Овните в този ден

ОВЕН – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

дневен хороскоп за 26 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, 26 август, представителите на вашият знак ще излъчват особено силна привлекателност. Във въздуха витае състезателен дух, но внимавайте как изразявате чувствата си. Нека те да мотивират, а не да нараняват другите. Стремете се да разбирате, да осъзнаете нуждата от удоволствие и себеизразяване. Днес пред вас ще се отвори съвсем различна перспектива. Пригответе се за общуване, консултиране, обсъждане на планове и идеи. До средата на септември хората, които не са съгласни с вас ще приемат вашето мисленето, независимо дали предлагат различна гледна точка или просто споделят идеите ви. Обърнете внимание, че през този период имате особено нужда от интелектуално общуване.

Дневен хороскоп за 26 август 2022 г. Телец

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 26 август 2022 (петък)
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Ако сте загубили своя ориентир някъде, тогава днес определено можете да видите уликите, което означава, че ще бъде по-лесно да се ориентирате в пространството. Все още не е време за насърчаване на нови проекти и трябва да се съсредоточите върху баланса в отношенията с близките, създавайки усещане за мир и хармония. Утре Меркурий започва цикъл, през който е идеално да организирате жизненото си пространство. Тук се включват и онези места, където прекарвате максимално време. Този ден е идеалното време да опресните уменията си в области, свързани със здравето. В допълнение, това е активен цикъл на реорганизация и внимание към детайлите в ежедневието ви.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 26 август 2022 (петък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Днес представителите на вашият знак са склонни към самоугаждане, между другото, това поведение може много да дразни другите. В този случай вие напълно ще се насладите на този процес. А междувременно, до вас ще достигне много необходима информация по важен въпрос в най-подходящия момент. От утре почти до края на септември вашите жизнени цикли за самоусъвършенстване, комуникативност, случайни срещи и обогатяване на уменията ще бъде във възход. През следващите седмици комуникацията ще стане по-лесна и фокусът на мисълта остава върху удоволствието, забавлението, романтиката и творчеството. През този период сте по-креативни, по-уверени в думите си, по-смели и желаете да споделяте вижданията си. Интелигентността и остроумието ще ви направят много привлекателни.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

РАК – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

дневен хороскоп за 26 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Днес силите на Вселената насърчават желанието за стабилност. Докато Луната осветява сектора на ресурсите, всяко забавяне ще бъде полезно. Просто сега е страхотно време за защита и помните, че времето и енергията също са важни аспекти от земния живот. Утре Меркурий преминава в сектора на дома и семейството. Това означава, че ще искате да се погрижите за дома или семейството си, а общуването с близки ще ви се отразява добре. Тоест, добре е да отделяте повече време на домакинските задължения. И очаквайте откровени, но много топли разговори. Освен това, сега усещате по-добре настроението или нуждите на другите хора.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

ЛЪВ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 26 август 2022 (петък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Днешният ден, 26 август, е много добър, насладете се на приятните вибрации на Луната, която се приближава към Венера, във вашия знак. Това е идеален период, в който трябва да посветите време на себе си, да се сприятелите и да блеснете с позитивите си. Жените ще искат да си купят красиви дрехи, а мъжете ще искат нещо амбициозно. Като цяло можете и трябва да се харесате. От утре Меркурий ще започне да ускорява ежедневните дейности на вашият знак. Това е приятен момент, който ще се усеща като глътка свеж въздух, въпреки че има много моменти, в които ще ви е трудно да се концентрирате. Съсредоточете се върху образованието, речта, писането и транспортната логистика (планирайте своя маршрут). Сега вие, без никакви условности ще получавате и предавате информация.

Дневен хороскоп за 26 август 2022 г. Дева

ДЕВА – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

дневен хороскоп за 26 август 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Наближава края на лунният цикъл и имате нужда от време за възстановяване. Обърнете внимание на вътрешния си свят, защото Новолунието в края на седмицата ще обърне страницата и ще имате огромно поле за маневриране. Докато Меркурий беше във вашият знак, той помагаше да се подредят нещата и да се подредят правилно приоритетите, но сега няма да сте заети само с практически неща, а ще искате да видите осезаеми резултати от усилията ви. Вярно е, че планетата ще се върне като ретрограден, но това ще бъде по-късно. Сега е моментът да помислите за подобряване на финансовото състояние. Стремете се да поддържате нещата лесни и ефективни.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

ВЕЗНИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 26 август 2022 (петък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Днес, 26 август, трябва да установите прости, директни връзки с другите. Като цяло атмосферата на денят е много освежаваща. Денят е добър и трябва да го прекарате без стрес, като приоритет да поставите общуването с приятели, колеги и партньори. Меркурий се насочва към вашия знак, където ще остане до 23 септември, а след това от 10 до 29 октомври. Тоест от утре ви очаква богат, вълнуващ период, в който мозъчната активност ще бъде най-добра. Думите ще имат огромно въздействие (тук не само със знак плюс, но и в негативен контекст, ако нараняват). Но вашият интерес към света се увеличава многократно и ще започне да ви тегли към по-голямо взаимодействие.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

СКОРПИОН – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 26 август 2022 (петък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Най-сетне ще можете да се насладите на наградата за последните постижения. Мислете за нови идеи, поставяйте си цели и се наслаждавайте на изпълнението на задълженията. Лидерските качества ще бъдат на върха. Въпреки това Меркурий завършва комуникационен цикъл днес и е добре за вас да прегледате, оцените или преоцените скорошни интереси и дейности. От утре ще започне нов период, през който трябва да завършите бизнеса и да затворите глава от книгата на животът ви. Търсете си допълнителна работа и вземайте решения без да бързате, обмисляйте по-внимателно всяко предложение.

Какво да очакват Стрелците в този ден

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 26 август 2022 (петък)
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Днес е добре да смените, ако е възможно, обстановката, като се откъснете от обичайното ежедневие. Това е подходящо време за пълно и трайно освобождаване от стреса. От утре Меркурий ще започне жизненоважен цикъл, особено за изобретателните умове. Какви идеи ви хрумват е добре да споделите с приятели. Имайте предвид, че сега получавате целия ценен опит, като общувате със съмишленици, не просто с хора, а с тези, които споделят вашата позиция. Между другото, приносът към такова сътрудничество определено ще ви донесе много позитиви.

Дневен хороскоп за 26 август 2022 г. Козирог

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 26 август 2022 (петък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Днес ще се чувствате особено комфортно и можете да си позволите да си починете от делата. В момента ви привлича всичко скрито, фино и многопластово, някъде дори забранено на места. Въпреки това утре Меркурий ще постави акцент в областта на кариерата и репутацията. През този период, който ще продължи до 23 септември, ще е добре да бъдете активни, да демонстрирате уменията си или да привлечете вниманието към способностите ви. Мислете за дългосрочни цели, кариера, репутация и отговорности, не пестете знанията си, споделяйте и помагайте на другите. Имайте предвид, че в този момент вашите думи имат огромно влияние върху другите.

Дневен хороскоп за 26 август 2022 г. Водолей  

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

дневен хороскоп за 26 август 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Днес наблегнете на приятелството и ако споделяте опит, не забравяйте да върнете обратна връзка. Между другото, хората вече са готови да си сътрудничат и можете да направите страхотна сделка. Независимо от това, от утре въпросите за новата квалификация, развитието на духовните качества ще станат актуални и ще започнат да ви теглят към приключения. Тази година приключенският период е разделен на две части, до 23 септември и от 10 до 29 октомври. Бъдете оптимисти и обнадеждени, спонтанни и свободни в идеите и мислите си. Открийте нови интереси.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

РИБИ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 26 август 2022 (петък)
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

днес забелязвате повече подробности и сте склонни да се наслаждавате на решаването на проблеми, особено ако можете да ги решите без напрежение и бързане. Съчетаването на работата с удоволствието не винаги е възможно, но имате голям потенциал. Утре Меркурий се премества в сектора на общите ресурси, където ще остане до 23 септември. По време на този цикъл ще можете буквално да четете между редовете, което означава, че ще сте добри в разработването на различни стратегии. Това е подходящо време за задълбочени, интересни разговори, както и за себеоткриване. По-лесно е да сортирате проблемните области или да посредничите, да преговаряте за по-добри взаимоотношения, финанси, подкрепа и стратегии за живот. Да, като цяло отстраняването на всякакви проблеми ще стане многократно по-лесно.

Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе