Зодиите, които обвиняват половинките за собствените си провали - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Зодиите, които обвиняват половинките за собствените си провали

Зодиите, които обвиняват половинките за собствените си провали
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които обвиняват половинките за собствените си провали

За съжаление има много хора, които обвиняват половинките си за всички беди, които се случват в живота им. Няма значение дали партньорът им е виновен. Те просто не поемат отговорност за действията си каквото и да става.

В действителност обаче бракът не може да се поддържа само от чувствата на един човек и това трябва да го знаят всички. Важно е и двамата партньори да положат еднакви или целенасочени усилия, за да накарат съюза да работи.

Има обаче моменти, когато единият или и двамата партньори са изправени пред провал в личните или професионалните си начинания. В такъв момент те могат или да приемат неуспеха и да се опитат да оправят нещата, или да хвърлят вината върху някого. А в такива случаи обикновено това е именно най-близкият човек.

Склонността на някои хора да обвиняват половинките си за своите грешки се корени до някаква степен и в зодиите им.

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Ето и кои са четирите знака, които са склонни да постъпват по този начин спрямо хората до тях:

Овен

Като партньор, Овенът понякога има проблеми да бъде истински влюбен в половинката си. Причината е, че тези хора непрекъснато се борят да приемат напълно себе си и да се обичат. А ако това не стане, те няма как да обичат истински някой друг. Това е една от причините, поради които Овните намират грешки в партньора си. Родените под този знак са склонни да обвиняват човека до себе си за дребните неща, които се объркат. На пръв поглед може да са някакви дребни проблеми и половинките им може и да ги подминават на момента. Но когато те се трупат с времето, това може да доведе до съсипване на брака в дългосрочен план.

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

Телец

Телецът обикновено е много почтен партньор и се държи добре с половинката си. За него обаче е трудно да приеме провала и именно там е проблемът. Той много пъти отклонява вината т себе си, за да се чувства по-малко виновен. Въпреки това, когато обвиняват половинките си, това е вид емоционална манипулация. Дори и да не е умишлена, тя в най-лошия си случай е обезпокоителна и може да измъчи другия човек.

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Открий истинската причина защо още сънуваш бившия си

Водолей

Някои Водолеи са нарцисисти, тъй като са склонни да обвиняват всички хора около себе си. Не очаквайте от тях да намерят основната причина за провала на начинанието в себе си. В такива случаи техният партньор се превръща в изкупителна щета. Именно той е този, който най-много е подкрепял Водолеите, но тъй кат е и най-близо, той понася негативните им изблици. Не е хубаво да сте около представител на тази зодия, когато нещата се объркат.

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Топ 4 на най-състрадателните хора в зодиака

Четирите зодии с най-чисти сърца

Стрелец

Много пъти проблемът при тази зодия е, че Стрелците просто не са щастливи в брака си. Следователно те са склонни да обвиняват половинките си за всеки малък провал в живота си. По този начин те искат да прекъснат връзката, но като накарат другия да пожелае да си тръгне сам. Те го правят, просто защото нямат смелостта самите те да сложат край на тези отношения. Освен това много често се заяждат с партньора си, което превръща брака в истински ад и за двамата.

Вижте още⤵️

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

7 неща, които никога не трябва да изисквате от мъжа

Винаги този, който слага край на една връзка е лошия герой

Приятелство с бившия може да съществува единствено, когато чувствата са си отишли напълно

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица