Митове за женската красота, които пречат да имате щастлива връзка

Митове за женската красота
Любов и партньорство

Митове за женската красота, които пречат да имате щастлива връзка

Сред най-разпространените митове за намирането на любов и изграждането на връзки е, че има перфектен набор от качества, които гарантират успех. Не е вярно. Никой не е перфектен. Както красивите хора, така и „обикновените“ хора имат трудности в отношенията и никой не е имунизиран от самотата. За съжаление много хора погрешно вярват, че дефицитът на вниманието идва от външния им вид. Ако успеят да „поправят“ този „недостатък“, тогава любовта ще се втурне към тях.

Женските навици, които дразнят мъжете

5 шокиращи неща, които трябва да направите, ако мъжът се отдръпне

Петте зодии, които са склонни да се женят много пъти

Научете кои са най-разпространените митове за женската красота, които пречат на жените да намерят любовта си.

 

1. Мъжете се интересуват само от външния вид на жените.

Митове: „Всички мъже искат да живеят с кукли Барби в реален размер.“ Истина: Ако един мъж има чувства, вашето тяло е един от елементите, които го интересуват, но има много други, които са също толкова важни, ако не и повече. Трябва да сте уверени в себе си и да го покажете чрез собствената си представа за себе си . Положителната представа за тялото е от решаващо значение за щастието и благосъстоянието на жената. Начинът, по който се обличате и говорите за себе си, ще покаже на мъжа, че виждате себе си като привлекателна жена и това доверие ще бъде прехвърлено към него. Съсредоточете се върху добрите мисли за тялото си.

2. Трябва да си перфектна, за да намериш мъж.

Митове: „Жената в присъствието на мъж винаги трябва да изглежда перфектно, т.е. да бъдеш облечена, гримирана, сресана и т.н.” Истина: Мъжете харесват жени, които могат да покажат лицето си без грим. Това предполага, че една жена е уверена в себе си и не се страхува да се покаже. Това е важно при изграждането на взаимоотношения, тъй като демонстрирате искреност и откритост, което спомага за изграждането на доверие.

3. Мъжете искат само слаби жени.

Митове: „Мъжете харесват само слаби жени.“ Истина: Но при такива жени извивките и обемите не са толкова изразени, на онези места, които традиционно привличат мъжете.

4. Мъжете остават само със слаби жени.

Митове: „За да задържиш един мъж, трябва да си в добра форма, в противен случай той ще изневери.“ Истина: Всичко опира до това да обичаш тялото си такова, каквото е. След като придобиете способността да се чувствате привлекателни в собственото си тяло , ще излъчвате сексуалност. Ако ниското тегло беше това, което задържа мъжете, стройните знаменитости никога нямаше да се развеждат.

5. Митове: Не си достатъчно красива, за да намериш любовта.

Истина: Ако ти не мислиш, че си красива, значи и той не мисли така. Трябва да промените отношението си към външния си вид. Възползвайте се максимално от активите си и той ще ви гледа като актив. Повечето мъже ще предпочетат уверена жена пред несигурната, независимо колко добре изглежда. Няма нищо по-красиво в една жена от увереността.

6. Мит: Пластичната хирургия е единственият начин да получите любов завинаги.

Истината: Нищо не може да ни попречи да намерим любовта повече от вярата, че ако поправим външността, това ще накара мъжа да ни обича още повече. Тъжно е, когато жените отиват на лекар с надеждата, че пластичната хирургия може да оправи връзката им с мъж или дори да спаси брака им. Тук е необходимо да се справим с причината и следствието. Пластичната хирургия може да повиши самочувствието и да помогне на жената да се почувства по-красива. Това е магията, в усещането за твоята красота! Това от своя страна може да помогне за подобряване на взаимоотношенията и интимния живот! Но всъщност това може да помогне само за здрави взаимоотношения. Пластичната хирургия не е решение за връзки, които са на ръба на смъртта.

7. Мит: Трябва да изглеждате перфектно на среща.

Истината: Ако отивате на среща, носете „хубави ежедневни“ дрехи. Не трябва да изглеждате така, сякаш се стараете твърде много. Освен това, ако дрехите ви са акцентът на цялата среща, мъжът може да се почувства стреснат. Мъжете търсят същността. Отново, това ни връща към самоувереността . Жените, които я притежават, излъчват сила, чар и страст. Когато една жена знае коя е и какво иска от живота, тя става изключително привлекателна.

Да се ​​отървете от тези митове във вашето мислене отнема време и практика. Да се ​​отървете от погрешните вярвания означава да ги замените с положително разбиране за себе си, вашия свят и какво е истинската любов.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе