Как различните зодии се обясняват в любов

Как различните зодии се обясняват в любов
Астрология

Как различните зодии се обясняват в любов

Различните зодии правят различни любовни обяснения, според своя темперамент и психологически характеристики.

Овен

Овните са импулсивни и страстни. Никога няма да пропуснете да чуете любовно признание от тях, защото те просто няма да могат да се сдържат! Овенът е много прям, веднага щом осъзнае любовта си, ще побърза да я изживее напълно.

Телец

Грижовните и съпричастни Телци са по-горделиви. Те няма да изразят директно любовта си към вас, но ще го покажат чрез действия. И ако редовно чувате въпроси от рода на: „Обядва ли?“, „Студено ли ти е?“ или „Ще се обадиш ли като се прибереш?“, да знаете, че това е тяхното „Обичам те“.

Близнаци

За Близнаците е много важно да намерят човек, с когото могат да бъдат себе си и да обсъждат всичко. Най-вероятно влюбените Близнаци в един момент просто ще прекъснат монолога си, ще ви погледнат в очите и директно ще кажат заветните думички.

Рак

Един от най-срамежливите знаци е Ракът. До последния момент Раците ще се опитват да скрият чувствата си и да не говорят за тях. Мъжете Рак ще се опитат да ви накарат да се чувствате забавно и комфортно до тях, ще ви глезят със сладкиши и внимание. И може би дори ще напишат писмо, с което да признаят любовта си.

Лъв

Лъвовете ще се опитат да направят максимално представяне. И всичко ще е перфектно. Лъвът ще подготви дълга и красива реч и ще разкаже подробно защо се е влюбил. Вероятно ще ви заведе в шикозно място.

Дева

Отначало Девите ще се чудят дълго време, ще мислят-премислят и ще размишляват дали това е любов или просто си въобразяват. Но ако първи проговорят за чувствата си, тогава знайте – това е сериозно и ще е до гроб.

Везни

Ах, тези романтици Везните! Те се държат открито и нежно. Много е лесно да разберете дали ви обичат. Отначало ще ви слушат много внимателно и ще коментират всякакви истории, след това все по-често ще ви наричат с галени имена. Везните ще признаят чувствата си по най-романтичния начин. Може би дори в стихове!

Скорпион

Скорпионите първо ще се поддадат на страстта, а след това ще размишляват било ли е любов или не. Общуването с тях понякога може да бъде опасно. От друга страна, Скорпионите знаят как да бъдат романтици и най-вероятно ще ви изненадат с кафе в леглото, приятни и скъпи подаръци и неочаквани горещи целувки.

Стрелец

Много ревниви и уязвими са представителите на този знак. Дори ако все още не сте официално във връзка, а просто приятели, бъдете готови за постоянни трудни въпроси. Колкото по-често Стрелецът небрежно казва „влудяваш ме“, то трябва да знаете, че това е знак за искрена привързаност. Не очаквайте обаче силна изповед.

Козирог

Козирогът първо ще изгради в главата си най-близкия сценарий на съвместен живот и едва тогава, ако фантазиите му го удовлетворят, ще дойде при вас с признание в любов. Но това няма да са думи. Козирогът по-скоро би казал просто: „Ако не ме харесваш, нямаше да си губя времето с теб“.

Водолей

Представителите на този знак често бъркат романтичните чувства с приятелството. Ще трябва да направите първата стъпка сами, да намекнете или поне да се опитате да започнете разговор за връзките. Но не забравяйте, че тази зодия е доста плаха.

Риби

Тайнствените, често плаващи в облаците на романтиката Риби никога няма да ви разкажат директно за своите мисли или чувства. Всичко, което ще получите от тази зодия, са намеци с различна „дебелина“. Ще има и декларация за любов – снимки на сърца и стикери, чести прегръдки и луди целувки.

Tagged ,
на горе