Време е за деца… как да подготвим детска стая
Партньорски статии

Време е за деца… как да подготвим детска стая

Проектирането на перфектната стая за вашето мъниче може да бъде едновременно вълнуваща и обезсърчаваща задача. Как да създадете красиво, функционално пространство, на което вашето дете да се радва сега и за години напред? Ние имаме отговорите!

Нашите експертни съвети ще ви помогнат да решите какво иска и от какво се нуждае вашето дете, като същевременно запазите пространството практично и очарователно. Независимо дали започвате от нулата или искате да актуализирате съществуваща стая, това ръководство ще ви даде цялото вдъхновение, от което се нуждаете!

Създайте детска стая с повече пространство

Извличането на максимума от пространството за вашето дете е от съществено значение, като има различни начини да го направите. Съвременните проектанти мислят за модерен дизайн, който осигурява допълнителна зона за игра, която може да се трансформира в удобно кътче за четене или място за почивка от играта.

Време е за деца… как да подготвим детска стая

Създайте повече складови зони

Децата идват с много неща, така че е важно да използвате решения за съхранение, за да държите бъркотията далеч. Куки, стенни релси за книги, кутии за съхранение и мебели с интегрирано съхранение могат да помогнат за увеличаване на наличното пространство. Задачата е трудна, така че трябва добре да се обмисли предварително.

Помислете за осветлението

Децата трябва да учат, да играят, да си почиват във възможно най-приятни условия. Всичко това може да създадете не само чрез добро позициониране на мебелите и елементите в стаята, но чрез осигуряване на естествена светлина през деня и на точно определена светлина през вечерта, когато трябва нито да напрягат очите си, нито пък да им е прекалено ярко.

Време е за деца… как да подготвим детска стая

Ново строителство или преустройство на стара стая

При строителство на нов дом или апартамент всяко семейство трябва да помисли за детска стая. При ново строителство бъдещите собственици ще се ползват от привилегията да се построи стая според най-модерните изисквания, като разположение, като площ, като възможности за осветление.

При закупуване на нов апартамент или къща, е възможно да се наложи ремонт на дадена стая, за да се пригоди вече построено помещение в детска стая. Това си е услуга цялостен ремонт на стая и отново трябва да се мине през проектната част.

https://diasbuild.com/%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B8/

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе