дневен хороскоп за 8 август 2022
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 5 август 2022 (петък)

Дневен хороскоп за 5 август 2022: Успешните действия са възможни само при емоционален подем. Днес е препоръчително да направите нещо и за себе си, или за най-близките хора. Опитайте се да контролирате емоциите, в противен случай приливът на активност ще доведе до бързо прегряване. Възможно е импулсът ви да срещне с раздразнение и критика, вместо с благодарност. Преди да се заемете с работата, съгласувайте намеренията си с ръководството.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ЙОД – МОЩНО ОРЪЖИЕ ПРИ ВИРУСИ И ИНФЕКЦИИ

Риган, най-силната билка срещу гъбички, паразити, хрема, грип, невроза…

„Мързелива“ пица на тиган. Само 10-15 минутки и готово!

Пица с тесто от тиквички

Невероятни пилешки подбедрици-закачени и печени на решетка

Икономично пране? Ето как…

ЗАБАВЕН ХОРОСКОП

„Лъжата и голата Истина”–притча на 200 години…

Село Мечкул, по стъпките на Крали Марко

Какво са ви подготвили звездите за днес? Научете от настоящият дневен хороскоп за 5 август 2022

Какво да очакват Овните в този ден

дневен хороскоп за 5 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

В този ден за Овните са важни дружелюбието и дипломатичността. Дори опонентите ви могат да проявят благоволение към вас. Не бъдете прекалено агресивни и не нахлувайте във врати, които вече са отворени за вас. Възможни са неочаквани придобивки и успешна инвестиция. Поддържайте приятелски контакт с жените. Приятел (приятелка) може да стане обект на вашата симпатия или партньор в творчески проект.

Дневен хороскоп за 5 август 2022 г. Телец

ДНЕВЕН хороскоп за 5 август 2022 (петък)
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Днес прекомерният консерватизъм ограничава възможностите на Телеца. Не се страхувайте от елементарните експерименти: например с парични изчисления или с външен вид. Не е изключен повишен интерес към модните тенденции, младежкия стил в облеклото или музиката. Денят е добър за избор на оригинални подаръци (особено козметика, парфюми, изискани аксесоари). Добрите отношения с началниците може да се окажат финансово изгодни.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 5 август 2022 (петък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

В този ден желанието на Близнаците за красота и хармония се засилва. Може да се интересувате от творческа кариера, мода, музика, произведения на изкуството (включително авангардни). Нежният аромат и облеклото с вкус ще подобрят вашата естествена привлекателност. Ще се радвате да общувате с жена, живееща в друг град или държава. Вечерта може да се изправите пред неочаквани изненади или нови загадъчни планове.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп за 5 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Днес, 5 август за Раците чуждите дела и колективните интереси значат много. Възможен е интерес към последните тенденции в изкуството и модата. Възможно е някоя от представителките на нежния пол да ви довери своята тайна. Ако търсите популярност, участвайте в обсъждането на женските проблеми. В края на деня погледнете по-отблизо мечтите си за пътуване до непознат град или далечна страна.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 5 август 2022 (петък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Денят е добър за представителите на зодия Лъв, особено, ако става дума за участие в обществени събития. Не отказвайте да посетите популярно шоу, изложба на съвременно изкуство, представяне на козметични продукти. Адаптирането към нов човек или екип ще бъде доста успешно. Ако имате спешна нужда от посредник или събеседник, изберете жена. Когато разработвате рекламен текст, дизайн на уебсайт, продукт за продажба, вземете предвид нуждите, най-вече, на жените.

Дневен хороскоп за 5 август 2022 г. Дева

дневен хороскоп за 5 август 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Почистете работното си място и проветрете помещението, в което работите. Направете комплимент на колега или подчинен (особено ако е жена). Чистият въздух, приятната за окото среда и приятелската атмосфера ще създадат приятно усещане за комфорт и лекота в Девите, помагайки бързо да се справят с всяка задача. В крайна сметка не бива да се доверявате във всичко на партньора си и да приемате съмнителни предложения.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

ДНЕВЕН хороскоп за 5 август 2022 (петък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Днешният ден, 5 август, е идеален за начало на вашата почивка. Ако е възможно, вземете почивен ден и си позволете пълна свобода. Ще си прекарате страхотно в компанията на приятели, роднини или любим човек. Везните трябва да предпочитат дейности с подчертани елементи на творчество пред рутинната работа. Това е подходящият момент за търсене и намиране в области като реклама, свободна практика, уеб дизайн, създаване и администриране на уебсайтове.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 5 август 2022 (петък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Денят е добър за творчески дейности и хармонизиране на живота. Скорпионите могат да започнат ремонт, да помислят за дизайна на стаята (особено младежки или авангарден), да създадат меню за празник или парти, да организират посрещане на важни гости. Ако сте постоянно пред компютъра, направете нещо просто и различно, например, променете текущия си дизайн на екрана. В края на деня неограниченото ви въображение може да поеме желанието ви за баланс.

Какво да очакват Стрелците в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 5 август 2022 (петък)
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Очите се страхуват, но ръцете действат. На 5 август можете да направите всичко, ако наистина го желаете силно. Покажете смелост и обстоятелствата мистериозно ще започнат да ви помагат, предпазвайки ви от неприятности. Желателно е внимание в техническата работа, храненето, интимния живот. Не забравяйте, че да контролирате емоциите и инстинктите си не означава грубо да ги потискате. Просто трябва да избягвате подценяването, на каквото и да е. Намерете разумен баланс между желаните вълнения и безопасността.

Дневен хороскоп за 5 август 2022 г. Козирог

ДНЕВЕН хороскоп за 5 август 2022 (петък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

За повечето Козирози денят е травмиращ, изпълнен със стрес и конфликти. Вашите клеветници са силни и очевидно не трябва да предизвиквате атаката върху себе си. При всяко общуване, включително брачно и семейно, стриктно спазвайте установената дистанция. Контролирайте гнева си, опитайте се да разрешите въпроса мирно до последно. Стойте на безопасно разстояние от тези, които се стремят да ви обидят, потиснат, унижат. В същото време избягвайте да бъдете пасивни. Направете всичко, за да доближите дългоочаквания момент на освобождаване от оковите.

Дневен хороскоп за 5 август 2022 г. Водолей  

дневен хороскоп за 5 август 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Днес във всяко начинание трябва да вложите душата си. Ако започнете да действате само от чувство за дълг, постоянно ще бъдете преследвани от гняв и раздразнителност, което неминуемо ще се отрази на резултата. Лекомислено и безгрижно забавление е малко вероятно. Най-вероятно ще трябва да участвате в делата на други хора, спешно да помогнете на някого, да окажете приятелска подкрепа. Проявете максимална грижа по отношение на членовете на домакинството. Денят може да бъде напрегнат за Водолеите, които се грижат за домашен любимец.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

ДНЕВЕН хороскоп за 5 август 2022 (петък)
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Щастливата комбинация от обстоятелства провокира Рибите, повишава жаждата им за активно себеизразяване. Днес ще се отличавате с щедрост, максимализъм, оптимизъм, нетърпение, широта на душата. Има много страхотни възможности наоколо и естествено не искате да пропуснете нито една от тях. Това е чудесен ден за многолюдно парти, колективно приключение, празнични фойерверки, начало на ваканционно пътуване. Вероятно ще отворите нова страница в любовните отношения, в творческата биография или в новото бизнес начинание.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе