На какво мъжете обръщат внимание
Любов и партньорство

Детайлите, на които мъжете обръщат внимание винаги!

На кои детайли мъжете обръщат внимание ? Мислите, че мъжете обръщат внимание на краката, усмивката и деколтето? Да, разбира се, но не само. Направено проучване сред голяма група мъже в активна възраст разкрива какво всъщност забелязва един мъж, когато ви погледне.

Моника Белучи се забърка с мафията

Мисис България получи в леглото любовно послание- букет от 202 рози

6 причини защо мъжете си тръгват

Кои са онези неща, които не са свързани с нашите физически данни, но на които мъжете обръщат внимание по-специално?

Мъжете обръщат внимание какви бижута избирате?

Противно на мнението, че мъжете оценяват картината като цяло, без да навлизат в подробности, те са много чувствителни към такива „малки неща“ в женския образ като бижутата. И говорим не само за пръстена на безименния пръст на дясната ръка (въпреки че трябва да се признае, че това е точка номер 1). Обеци, пръстени, гривни и висулки пмъжкото внимание и разказват много за вкуса на своята притежателка.

Рядко мъж ще оцени „модерността“ на този или онзи аксесоар, но мъжете веднага „отчитат“ посланието, което жената е вложила в него. Ирония, флирт, декларация за любов – може да има много опции и мъжете се интересуват от разкриването на тези намеци. И междувременно се любуват на шията, ключиците и китките, върху които акцентират добре подбрани бижута.

Блондинка илибрюнетка? Каква жена предпочитат мъжете?

Женски навици, които дразнят мъжете

Блатечки и Дияна Попова живеят заедно… като съквартиранти

Мъжете обръщат внимание каква поза заемате

„Тялото не лъже“ – вероятно сте чували тази фраза повече от веднъж. Според учените ние получаваме 55% от информацията за човек чрез невербални сигнали – нашите жестове и изражения на лицето ни издават. А неизмено мъжете обръщат внимание на подобни неща. Сведен поглед, усмивка, срамежливо прикрита с ръка и отърсваща несъществуващи власинки, считаме за свенливост и неприемане на себе си. Дори ако момичето в същото време изглежда като модел на Victoria’s Secret, най-вероятно тя ще „зарази“ събеседника си с чувството, че нещо не е наред с нея.

Ако едно момиче в разговор често гледа мъжа в очите , обръща се и леко се навежда към събеседника – за мъжете това е добър знак: това означава, че тя е спокойна, доволна от себе си и се интересува от общуването. Но кръстосаните ръце и крака са един вид „стоп сигнал“: сякаш жената се „защитава“.

Мъжете обръщат внимание по-вероятно ли е да кажете „да“ или „не“

По честотата на използване на тези думи могат да се направят изводи за това как една жена защитава личните си граници и как се отнася към партньора си. „Да“ се счита за показател за близост, способността да се удовлетворят желанията и предложенията на събеседника. И не говорим за някакви интимни въпроси – „Искаш ли да отидем на кино?“, „Свободна ли си довечера?“, „Да ти поръчам още едно парче чийзкейк?“ също се разглеждат. Често чувайки съгласие, мъжът чувства, че е „приет“ и че тя е готова да го подкрепи във всичко. Основното нещо е да кажем искрено „да“.

Жена, която често казва „не“ може да изглежда като „труден случай“ за един мъж. Ако откажете всички негови предложения, той може да реши, че не сте много заинтересована от комуникация. Тук мъжете обаче са изправени пред избор – дали да обсадят тази крепост или да отстъпят? Мнозина, между другото, обичат трудностите – в крайна сметка, според традицията, мъжът обича да завладява.

Мъжете обръщат внимание и на  какви храни и напитки предпочитате

По време на проучването мъжете признават: момичета, които поръчват зеленчукова салата и негазирана и след това казват: „О, колко много ядох!“ – малко плашат. Мъжът приема постоянните ограничения, броенето на калории, придържането към здравословен начин на живот, от една страна, като признак на съмнение на жената в себе си, а от друга, като сигнал за тревога. Ами ако впоследствие тази жена застане между него и сочните пържоли,картофките с бира и силните напитки?

Но добрият апетит е много секси! Мъжете харесват, когато жената не се стеснява да си поръча първо, второ и десерт – смятат това за признак на еманципация и вътрешна сила. Разбира се, това изобщо не означава, че трябва да поръчате всичко от менюто, за да впечатлите мъжа. Но да дъвчете цяла вечер зелев лист от страх да не изглеждате като лакомница определено не си струва.

Мъжете обръщат внимание как реагирате на неприятности

На първо място мъжете обръщат внимание какво точно жената смята за истинска беда? За някои бримка на чорапогащника или счупен нокът е глобална трагедия, а за други дори уволнението от работа е стимул за промяна и стъпка напред. И ако малко мъже харесват способността да правите слон от муха, тогава оптимизмът и способността да поддържате присъствие на духа въпреки шоковете предизвикват искрено уважение.

Освен това за мъжете е важно какво точно помага на една жена да се справи със стреса. Всеки има различни начини: разговор с приятел, пазаруване, гледане на вдъхновяващ филм – или избухване и изпотрошаване на всички чинии в къщата. В края на краищата мъжете трябва да знаят за какво да се подготвят – изгорени ястия, гледане на комедия или разходки със сладолед в 1:00 сутринта.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе