Връзка с разведен мъж – какво да очаквате от бившата, децата му и близките

Връзка с разведен мъж – какво да очаквате от бившата, децата му и близките
Любов и партньорство

Връзка с разведен мъж – какво да очаквате от бившата, децата му и близките

Да излизаш с разведен мъж не е престъпление, напротив. Всеки човек трябва да получи втори шанс, за да открие щастието и вие не можете да го съдите за това. Има обаче някои трудности в този тип отношения.

Връзка с разведен мъж – какво да очаквате от бившата, децата му и близките

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Ето какво да очаквате при връзка с разведен мъж относно хората, които са близки до него.

Ще слушате много за бившата му

Бъдете подготвени да водите разговори с разведен мъж за бившата му, особено ако процедурата по развода е в ход. Може да го попитате: „Как мина денят ти?“. Той ще отговори стоически с: „Говорих с нея *бъдещата бивша съпруга*.

Тогава един разведен мъж може да започне гневно и горчиво да разказва колко лоши качества има бившата му. Бъдете достатъчно сигурни в себе си, за да изслушате какво има да ви каже за нея, без да анализирате прекалено нещата или да приемате всичко твърде лично. Няма как да избягате от миналото на един човек, важното е как ще успеете да се справите в бъдеще.

разведен мъж
Връзка с разведен мъж – какво да очаквате от бившата, децата му и близките

Бъдете готови за срещи с нея

Ако един разведен мъж споделя с бившата си задължения като деца или домашни любимци, то е много вероятно рано или късно да пресечете пътя си с бившата. Дръжте се на положение, ако това стане, бъдете учтива и добронамерена.

Единият или и двамата може все още да са огорчени от миналия си брак или развод. Вие може да се окажете в центъра на всичко това. Просто не забравяйте да покажете зрялост в случая и да не влошавате ситуацията за вашия човек.

Домът му ще напомня на него и на вас за бившата му

Ако си мислите, че един разведен мъж е доста улегнал и стабилен в живота, помислете отново. В случай, че той живее в семейния дом, който е споделял с бившата си, това може да е проблем в емоционален план.

Ще има спомени, свързани с тази къща. Но отговорното нещо е да разграничите двата живота, които е живял, и да го обичате такъв, какъвто е сега.

Възможно е да се чувствате осъждани от неговите приятели и семейство

След като той ви представи на семейството и приятелите си най-накрая, подгответе се да бъдете внимателно разглеждани и сравнявани. Те може да ви съдят и дори да ви противопоставят на бившата му, дори и той да не се е разделил с нея по ваша вина.

Просто няма как да угодите на всички, затова не се тревожете. Важното нещо, върху което трябва да се съсредоточите, си остава връзката ви с приятеля ви и всичко друго рано или късно ще се оправи.

Ако разведен мъж, с когото излизате, има деца, не настоявайте да се запознаете с тях

Това е сериозна граница, която ще трябва да поставите, ако се срещате с разведен мъж със семейство. Срещата с децата му е деликатно нещо, така че не настоявайте за това по никакъв начин. Възможно е той да не се чувства комфортно да ви представи на децата си или децата му да не са готови да видят друга жена в живота на баща си.

Семейството му ще определи подходящото време и място за това, ако реши да го направи, така че не настоявайте.

разведен мъж
Връзка с разведен мъж – какво да очаквате от бившата, децата му и близките

Възможно е да се чувствате осъждана от децата му

Ако гаджето ви има деца, те също ще ви съдят. Това ще бъде неизбежно, но все пак има някои неща, за които трябва да внимавате.

Начинът, по който се отнасяте с тях, ще бъде сложен. Бъдете внимателни, защото трябва да се съобразявате както с тяхното благополучие, така и с това да не преминавате никакви граници и да не обиждате както тях, така и бившата му съпруга.

Готови ли сте да се грижите за неговите деца?

Не забравяйте, че децата на човека, с когото излизате, неговото всичко. Няма значение дали той се разбира с майката на децата му или не, те са неприкосновени и са негов приоритет, дори пред вас. Трябва да свикнете с това и да се опитвате да го разберете. С един разведен мъж обикновено получавате и децата му, дори те да не живеят с него, а с бившата му. Вие също трябва да се грижите за тях.

Въпреки това, ако целта на връзката ви е просто да се наслаждавате на частта със запознанствата и не сте готови да имате веднага деца, преосмислете излизането с разведен мъж. Това не е шега.

Вижте още:

5 начина, по които хората наказват партньора си за изневяра

Емоционалната изневяра е на една крачка от приятелството: Готова ли си да рискуваш?

Три неща, които да НЕ правите, ако подозирате половинката си в изневяра

3 магически бутона, които ви позволяват да „отворите“ всеки мъж

Как се появяват жените с „железен“ характер?

Кой трябва да се извини – мъжът или жената?

Величието на жената е вечно

Уважавай чувствата на жената до теб – тя е всичко, приятелю

Tagged , ,
на горе