визуален тест врата към бъдещето
Психология

Визуален тест: Врата към бъдещето

Визуален тест: Изберете врата към бъдещето и разберете какво послание ви изпраща вашата интуиция. Ако се чувствате на кръстопът, обърнете се към подсъзнанието си. Всяка една от вратите носи послание какво трябва да правите на този етап от живота си.

Ако човек е на ръба на промяната или му предстои да вземе важно решение, да предприеме конкретни действия, тогава той може да бъде подложен на това изкушение.

визуален тест врата към бъдещето

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Нова магнитна буря, с която ще изпратим август  

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 29 август – 4 септември 2022

ПАСТА ЗА ЗЪБИ в помощ на домакинската работа и още

Визуален тест: Какъв тип жена сте

Визуален тест: Какво ви очаква през седмицата?

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Какво ви очаква през 2022? Изберете свещ и разберете.

Тест: вашите уникални черти на характера

Визуален тест: Врата към бъдещето

Представяме на вашето внимание три врати към бъдещето, които да ви помогнат, ако чувствате, че сте в процес на промяна.

Ето как да се подготвите за този визуален тест, за да получите възможно най-точните резултати:

= Концентрирайте се върху изображенията.

= Изберете си една от трите врати от снимката. Изберете тази, на която интуитивно се спряхте с поглед. Този процес не трябва да ви отнеме повече от 5 секунди.

Изберете си само една врата от снимката и разберете какво послание ви изпраща вашето подсъзнание.

# Врата № 1:

Очаква ви много хубав и благоприятен период. Положителните вибрации ще спомогнат, за да намерите пътят към успеха на всеки проект, който решите да предприемете. Не се отказвайте от постигането на мечтите си. Дори и да не ви е било никак лесно да стигнете дотук или може би сте се съмнявали, дали имате сили да осъществите намеренията си. Най-важното е да имате търпение и да не спирате. Обмисляйте внимателно всяко ваше решение и стъпките, които предприемате. Всичко ще ви се получи!

# Врата № 2:

Успокойте дишането и се вгледайте внимателно във вратата. Помислете за себе си, спомнете си за всички положителни качества и това, които ви правят толкова интересни и уникални. Време е да спрете да се фокусирате върху силните страни на другите и да откриете вашите собствени. Ще се изненадате колко много притежавате! Разгърнете талантите и красотата си. Важно е да промените представата си за себе си, за да можете да покажете истинската си същност. Когато направите това, не се съмнявайте повече – очаква ви истинско щастие и много позитивни дни! На прага сте, преди да постигнете огромен успех в голямо дело!

# Врата № 3:

Животът е радост! Кога за последен път се забавлявахте? Отговорности, натоварено ежедневие, стрес, постоянни грижи за някой или нещо… Всичко това ви излага на дисбаланс, енергийни промени и хронична умора. Трябва да потърсите и да намерите баланса в животът си. Позволете си удоволствия, без да се чувствате виновни за тях. Както всяко живо същество на този свят се е родила с пълното право да бъде щастливо, така и вие не правите изключение от това. Започнете да се грижите и за себе си, да се обичате и няма да усетите кога пътищата ви с щастието ще се пресекат! Вие сте изключителна личност, дарена от Бога с много способности.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе