Венера в Рак на 18 юли: на кои две зодии ще повлияе най-силно

Венера в рак
Астрология

Венера в Рак на 18 юли: на кои две зодии ще повлияе най-силно

Венера в Рак, от една страна, може да бъде безкористна пазителка на семейното огнище, а от друга – страстна любовница. Всичко зависи от кой знак на зодиака преминава.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

От 18 юли до 11 август планетата на отношенията Венера ще бъде под влиянието на най-семейния знак от зодиака – Рак.

 

Ракът цени уюта и семейните ценности и постоянно се нуждае от подкрепа, така че много представители на зодиакалния знак ще изпитат непреодолимо желание да започнат сериозна връзка през този период, ако нямат такава. И тези хора, които вече са обременени от връзките на брака, ще гледат на живота си през нещо като розови очила.

По това време е обичайно да идеализирате отношенията, да прощавате всякакви действия и да бъдете първият, който се помирява. Горещо ви съветваме да обърнете повече внимание на децата си, през този период те се нуждаят от специална подкрепа. В крайна сметка Венера им влияе в същата степен, правейки ги по-чувствителни и уязвими.

Освен за любовните отношения, Венера отговаря и за финансовия компонент на живота ни. По време на транзита си през знака Рак особено късметлии стават хората, чиято професия е свързана с грижа и помощ на другите: психолози, учители, лекари, възпитатели. Ако сте с такава професия, тогава можете спокойно да поискате от вашите шефове ваканция, повишение или бонус.

Също така транзитът на Венера в Рак е чудесна възможност да започнете собствен бизнес.

Трябва да се помни, че по това време мнозина са привлечени от сантименталност и романтизъм, така че ако не искате да разваляте отношенията с роднините, прекарвайте повече време у дома. Организирайте вечер за разглеждане на семейни снимки, гледайте трогателен филм или просто поговорете.

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

Между другото, опитайте се да приложите последната точка, ако живеете далеч от роднините си. Бъдете внимателни: новите запознанства през този период ще бъдат измамни. Измамниците могат да се възползват от вашата самоувереност. Опитайте се да не идеализирате околните и бъдете по-критични към ситуациите, които се случват през този период.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

Два знака от зодиака ще попаднат под силното влияние на Венера в Рак.

Хората от това съзвездие ще загубят подозрението си. Те внезапно осъзнават, че няма от какво да се страхуват и можете да се доверите на първия срещнат човек.

На фона на подобни мисли могат да последват провали както във финансите, така и в личните отношения. Бъдете внимателни и свалете розовите си очила навреме.

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Лъв

Лъвовете ще станат много уязвими и чувствителни, добавете кралски мързел към всичко това. Експлозивна смес няма да позволи на представителите на този знак да станат от дивана, в резултат на което може да пропуснат добра възможност да спечелят пари.

Козирог

Но транзитът на Венера в Рак ще повлияе на Козирога по малко по-различен начин. Хората от този знак ще почувстват прилив на сили, ще им се струва, че пред тях няма прегради и са способни на всичко.

Не искаме да ви забавяме, но изразходвайте енергията си разумно, не забравяйте, че бурята от емоции и продуктивност винаги се заменя с апатия и нервност.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе