Как да оправите нещата, след като сте оставили лошо първо впечатление на вашата свекърва

Как да оправите нещата, след като сте оставили лошо първо впечатление на вашата свекърва
Психология

Как да оправите нещата, след като сте оставили лошо първо впечатление на вашата свекърва

Когато се омъжите, обикновено отивате в нов дом с различни стандарти, ритуали и традиции. Може да бъде предизвикателство да се ориентирате сами в семейната динамика и семейството на мъжа си. Отношенията със свекървата са пословични, като понякога наистина могат да бъдат предизвикателство.  Не е казано, че тя трябва да ви бъде най-близкият човек, но за половинката ви наистина би било важно двете най-важни жени за него да могат да се разбират. Може също така да вярва, че да угоди на майка си е от решаващо значение. Така че можете да подобрите връзката си със съпруга си, като работите за установяването на по-добра такава с вашата свекърва.

Но ако не се разбирате със свекърва си, има някои стратегии, които могат да ви помогнат да спечелите нейното благоволение. Това важи най-вече в случаите, когато сте оставили лошо първо впечатление.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето и как да се сближите с вашата свекърва:

Играйте на игра или гледайте филм заедно

Игрите или филмите могат да бъдат полезни, ако наистина ви е трудно да започнете разговор с нея. Прекарвате по-голямата част от времето седнали тихо, докато гледате нещо. Това е метод да прекарвате време на едно и също място и да се занимавате с нещо заедно, като същевременно ограничавате говоренето. След това ще имате проста тема за обсъждане: сюжетът на шоуто или развитието на играта.

Въоръжете се с увереност

Освен цялото си „сплашване“, свекървите от време на време ще се опитват да тестват чувството ви за сигурност или нивото ви на увереност. Тя ще има повече вяра във вас, ако можете да запазите почтеността си и да се гордеете с това, което сте. Разбира се, не демонстрирайте и излишно самочувствие, защото това би подразнило всеки, не само нея. Просто бъдете такива, каквито сте. Все пак не е случайно, че мъжът ви е избрал именно вас. Значи имате качества, просто не спирайте да вярвате в способностите си, за да може и другите да ги оценят.

Отделете време, за да я поглезите в СПА центъра

СПА ден е друга възможност за сближаване, ако вашата свекърва обича да се глези. Освен това този метод не изисква много емоционално разкриване. Планирайте масаж или маникюр (или и двете) за рожден ден или Деня на майката. Може да забележите, че дискусията протича, когато всички са по-спокойни и отпуснати.

Зодиите, които изоставят приятелите си в трудност

Зодиите, които са обсебени от партньора си и не му дават пространство

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

Отидете на разходка

Добрата разходка и малко чист въздух могат да разпалят разговор. Това е така може би, защото много от нас мислят най-добре, когато са активни. Също така престоят навън просто ни осигурява скромен прилив на ендорфин. Небрежната разходка премахва напрежението от усещането, че трябва да направите това, защото „имате нужда тя да ви харесва“. Просто се възползвайте от възможността, когато времето е подходящо, за да започнете процеса на свързване.

Всеки има различни отношения със свекърва си, така че е вероятно никога да не сте много близки с нея. И това също е нормално. Просто се опитайте да запазите добри отношения и да се уважавате една друга. По този начин мъжът ви също ще е спокоен и щастлив, като няма да го поставяте между чука и наковалнята постоянно.

Мъжете от тези четири зодии постоянно си мечтаят за деца

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Как да контролирате гнева си с бунтуващ се тийнейджър

Малките тайни на идеалните двойки

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе