Жени, които подлудяват мъжете: Какво толкова притежават те и каква е тайната им

Жени които подлудяват мъжете
Любов и партньорство

Жени, които подлудяват мъжете: Какво толкова притежават те и каква е тайната им

Въпреки факта, че всички мъже са различни, има жени, които могат да подлудят всеки един. Каква е тяхната тайна? Самите те дори не знаят. Но за сметка на това самите мъже отговарят на този въпрос, при това съвсем конкретно.

Какво искат истинските мъже от жената?

Ако искате да получите мъж, който наистина ви е интересен, трябва да разберете какво може да го накара да премине от романтика към по-дълбока връзка. Трябва да разберете какво е това, което превръща жената тази фатална съблазнителка, която остава в сърцето на мъжа за цял живот.

Мъжете са напълно наясно с какво привличат като магнит представителките нежния пол

Жената трябва да умее да флиртува

Има нещо, което подлудява мъжете и ги кара да не мислят за нищо друго, освен за изкусно флиртуващата жена.

Мъжете харесват, когато връзките се „нажежават“ през цялото време. Те обичат да бъдат активни и също оценяват активността от страна на любимата си.

Мъжете обичат и когато имат възможност да изразят своята същност, да се покажат в цялата си слава. Това може да стане чрез флирт – игра, която трябва да играете не само през първите няколко дни на запознанство, но и след доста години брак.

Жените, които знаят как да направят това, няма да останат незабелязани. Нито пък ще бъдат изоставени.

Повечето жени вярват, че най-сигурният начин да се проправи път за сърцето на мъжа е чрез разговор. Сърдечен, интимен. Обяснения в любов, комплименти, разговори „под сурдинка“.

Това, разбира се, е важен фактор във връзката, но не говоренето привлича мъжа. За представителите на силния пол е важно да общуват на невербално ниво: погледи, докосвания, незначителни фрази.

Овладяването на изкуството на флирта със сигурност ще ви послужи добре по пътя към сърцето на вашия любим. Не пренебрегвайте играта, дори ако празнувате сребърна сватба.

Накарайте го да почувства, че все още ви е интересен. Спомнете си как е било при първата ви среща. 

Жената трябва да бъде независима

Най-голямата женска заблуда е идеята, че мъжете винаги търсят по-слаба жена, до която ще се чувстват по-силни, по-умни, по-опитни.

Няма по-голяма глупост от тази, казват мъжете.

Улегнал, утвърден като личност, мъжът винаги е готов да изгради отношения с една и съща независима жена. Той не очаква да стесните света си до размера на вашия общ дом. Той не иска да живеете с неговите интереси. Всяка вечер, когато се прибира, той иска да имате нещо различно, с което да отговорите на въпроса: Как премина денят ти?

 

Затова, когато влизате във връзка, не забравяйте за интересите си. Не напускайте работата си. Не се отказвайте от хобитата. Продължавайте да се срещате с приятели, защитавайте независимостта си. В края на краищата понятието „личен живот“ включва не само комуникация с представители на противоположния пол.

Личният живот е вашето семейство, приятели, хобита, вашите мечти и интереси. Мъжът очаква да види достоен събеседник срещу себе си. Той иска приятелите му да си отворят устата, за да ви слушат как разказвате за това, че скачате с парашут, как изкачвате върхове или се учите да танцувате. Не се „претопявайте“ напълно в другия, в противен случай ще загубите себе си. И той ще си намери друга.

Жената трябва да е емоционално зряла

Ако връзката ви вече е достигнала по-сериозно ниво, тогава рано или късно ще дойде моментът, в който не сте съгласни по някакъв въпрос. По това как реагирате на конфликтна ситуация, вашият мъж ще прецени дали да изгради дълга връзка с вас или не.

Емоционално зрялата жена знае как да контролира чувствата си и ги изразява спокойно и ясно. Тя няма да крещи, за да докаже, че само нейното мнение е правилното.  Тя няма да обвини мъжа в липса на интелигентност и адекватна оценка на ситуацията.

Вместо това тя ще изкаже своята гледна точка, ще се опита да разбере мнението му и ще обясни защо такава позиция не е приемлива за нея. Ако в спора жената започне да крещи и да изпада в истерии, мъжът мислено вече крои планове как да се отдалечи от нея.

Той прекрасно разбира, че само балансирана, адекватна жена, която ще може да устои на всеки конфликт, без да създава врагове, може да се превърне в истински спътник в живота.

Жената трябва да е привлекателна

Не, не става въпрос за сочна гръд. Става въпрос за емоционално привличане.

Мъжете изобщо не се страхуват от обич. Те се страхуват от връзка с жена, към която не изпитват чувства.

Жените от своя страна често полагат всички усилия да унищожат чувствата и емоциите, които изпълват връзката им с мъжа.

Обикновено за това има два сигурни начина – като се опитвате твърде много да му угодите, или от време на време да му напомняте, че връзката ви със сигурност ще завърши със сватба.

Отпуснете се. Нека всичко да се развива по естествен начин. Не пренебрегвайте хумора. Той винаги допринася за установяването на по-близки контакти между хората. Няма нищо по-привлекателно за мъжа от жена, която знае как да се отпусне и да разсмее и двамата.

Не е нужно постоянно да му напомняте, че /ако вече живеете заедно/, би било хубаво да се ожените, за да не живеете в грях. Не го карайте И да прекарва уикенда с майка ви.

Не го напрягайте. Позволете му да бъде с вас по собствено желание.

Нека очаква с нетърпение края на работния ден, за да може да прекара вечерта във вашата компания. Това е то, което мъжете наричат ​​женска привлекателност.

Tagged , , , , ,
на горе