9 вълшебни фрази, с които ще го накарате да се влюби във вас  

да се влюби във вас
Любов и партньорство

9 вълшебни фрази, с които ще го накарате да се влюби във вас  

Накарайте го да се влюби във вас ! Има едно нещо, което всяка жена на този свят би искала да знае и това, разбира се, е идеалната рецепта за спечелване на сърцето на любимия мъж.

Хубавата новина е, че такава рецепта наистина съществува! И това са вашите думи. Ще ви споделим няколко вълшебни изречения, с които да го накарате да се влюби във вас, ако сте заедно отскоро и да задълбочи любовта си, ако сте двойка от по-дълго време. Всъщност с тези вълшебни думи ще можете да накарате всеки мъж да се влюби до уши в вас.

Въпреки че повечето хора вярват, че жените са емоционални, а мъжете студени, това не е напълно вярно. Мъжете също искат да чуват сладки думи и също се радват да получат обич.

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Мъдра притча за любовта

С тези сладки романтични думи ще разтопите сърцето му и можете да накарате мъжа си да се влюби във вас.

 

  1. Няма по-добър мъж от теб.

Вашият мъж трябва да знае причините, поради които сте се влюбили в него. Това е най-важната причина и тази, която ще му хареса най-много.

 

  1. Ти си един на милион.

Това ще покаже на вашия мъж колко специален е той наистина за вас. В морето от ухажори ти си избрала него и ще го избираш отново и отново.

Със сигурност има по-добри, по-умни или по-красиви мъже, но няма мъж, който да заеме неговото място в живота ви. Когато кажете всичко това на мъжа си, той ще се влюби до уши във вас.

 

  1. Обичам всяко малко нещо в теб.

И така трябва да бъде. Когато искрено обичаш някого, ти приемаш и обичаш всяка една част от този човек. Обичате недостатъците и несигурността им толкова, колкото и добрите им страни.

Оставаш до тях в добри и в лоши дни. Оставаш с тях и продължаваш да ги обичаш въпреки всички препятствия, през които преминаваш всеки ден.

 

  1. Коленете ми се разтреперват всеки път, когато погледите ни се срещнат.

Всеки специалист по връзки ще ви каже, че езикът на тялото е много важен фактор, когато става въпрос за определяне на привличането между двама души.  Колкото и да се опитват да скрият чувствата си, езикът на тялото винаги разкрива дали хората се харесват или не.

С това изречение само ще потвърдите на мъжа си, че сте луда по него. И това сладко изречение ще го накара да се влюби и в теб още по-силно.

 

  1. Устните ме болят от толкова много усмивки и ти си причината за това.

Няма начин вашият мъж да не си падне по това. Това означава, че той е причината за вашето щастие и това също ще го направи щастлив.

 

Искам те. Точно тук. Точно сега. Винаги. И завинаги.

Това определено ще накара мъжа ви да бъде обсебен от вас . Може да се тълкува по два начина; искате го в интимен план и искате той да бъде ваш партньор завинаги. И двата начина са напълно подходящи и сме сигурни, че и двете интерпретации ще му харесат.

 

  1. Харесва ми идеята да се събуждам до теб всеки ден.

Това означава, че мислиш да прекараш живота си с него. Ясно му показваш, че го искаш в бъдещето си и че искаш да го обичаш до края на дните.

 

  1. Ти си частта от мен, която не знаех, че липсва.

Трябва да му кажете, че той е вашата сродна душа . Вашата друга половина. Човекът, който ви прави завършена и цяла. Той е мъжът, човекът, когото сте търсили през целия си живот.

 

  1. Когато вляза в стая, пълна с хора, винаги първо търся теб.

Какво ще каже това на вашия мъж да се влюби във вас? Е, това ще му каже, че без значение с кого сте или с колко хора сте заобиколени, винаги мислите за него и се надявате, че той ще бъде там с вас. Това ще му каже, че той е най-важният човек в живота ви и това никога няма да се промени.

Открийте му чувствата си. Опитайте се да му опишете колко силна е любовта ви към него. Кажете му, че от първия миг, в който сте го срещнали, не можете да спрете да мислите за него.

За да се влюби във вас  напишете му мило любовно текстово съобщение , в което ще обясните колко много означава присъствието му в живота ви за вас. Кажете му колко сте благодарни на Бог, че е изпратил мъж като него в живота ви и че е пресекъл пътищата ви.

Хвалете го да се влюби във вас. Кажете му колко специален, грижовен, любящ и грижовен е той. Кажете му как никога не сте могли да си представите, че един ден ще срещнете човек, който ще ви обича така, както той.

Да, той вероятно вече знае всички тези неща, но е различно, когато идват от вашата уста. Казването на такива неща ще разтопи сърцето на вашия мъж и ще го накара да се влюби още повече в вас.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе