DiasSport

Онлайн магазин Dias Sport предлага търговски възможности за пазаруване на качествени спортни стоки, фитнес уреди и спортни аксесоари за професионален и любителски спорт. Фирмата е вносител и дистрибутор на маркови спортни продукти с марките Molten, Adidas, Reebok, и фитнес уреди на Pegasus. Dias Sport предлага пълна гама от спортно оборудване за фитнес зали, за училищни, частни и обществени спортни зали, и спортни площадки.

DiasSport

Здравият дух и здравото тяло са личен избор! Тази и още много мъдри мисли за здравето и тренировките са сред мотивацията на нашите партньори от ДиасСпорт да осигуряват фитнес оборудване, уреди и аксесоари за българския пазар. Независимо дали сте любители или професионалисти, дали обзавеждате домашно фитнес пространство или правите фитнес салон, DiasSport е най-прекият път към осигуряването на фитнес уреди от всички категории.

Чрез разнообразието от продукти, компанията подкрепя спортните усилия на хиляди спортуващи хора. За целта, онлайн магазинът на нашите партньори работи денонощно за поръчки не само за фитнес оборудване, но и за конкретни спортни дисциплини. Посетете сайта и не губете време, но потърсете тези уреди и аксесоари, които ще ви направят още по-добър във фитнеса и спорта, който е част от живота ви.

ДиасСпортонлайн каталог с разнообразие от фитнес уреди и аксесоари, спортни стоки на бюджетни цени, отличен старт на всяка спортна кариера.

 Компанията осигурява любителски и полупрофесионални фитнес и спортни стоки, което да насочите към домашни фитнес занимания, рехабилитация, кардио тренировки, фитнес режим и спорт за здраве извън специализираните за това места.

Голяма база с разнообразие от модели в категориите: велоергометри, мини велоергометри и степери; гребни тренажори, кростренажори; бягащи пътеки; пейки и лежанки; комбинирани уреди за сила, издръжливост и редовни тренировки.

Моделите в онлайн магазина са изложени с подробно описание, снимка, предназначение и технически детайли, така че да бъдете улеснени в избора. Освен за индивидуални покупки, любителските и полупрофесионални фитнес уреди за подходящи за фитнес зали и спортни пространства, за обособяване на зони за тренировки на аматьори, начинаещи и любители.

ДиасСпортпрофесионално оборудване за амбициозни фитнес маниаци, професионални спортисти, за оборудване на най-добрите спортни и фитнес зали в страната.

Професионалният фитнес е дисциплина, която изисква сериозна инвестиция и безкомпромисен подход в оборудването и обособяването на специалните тренировъчни пространства. Затова нашите партньори от DiasSport имат в онлайн магазина си специална секция за професионални фитнес уреди.

Професионалните фитнес уреди се отличават със своите подсилени качества, за да може да се ползват от професионалисти и спортисти, които търсят не просто обикновена тренировка, но и резултати, които да са насочени към още по-големи постижения. Друга тяхна характеристика е издръжливостта, защото те са предназначени за професионални фитнес зали, където текучеството е голямо и уредите ежедневно се пренастройват за ползване от спортуващите атлети.

Специално внимание е обърнато на кардио уредите с моделите професионални велоергометри, кростренажори и бягащи пътеки. Голямо разнообразие от силови уреди – комбинирани и специализирани. Фитнес оборудване и аксесоари за височки спортни постижения – тежести, лостове, стойки за дъмбели, пейки, подиуми.

Отново описанията, снимките и техническите данни, плюс консултацията със специалистите работещи с клиентите, са най-прекия път към подходящия избор.

ДиасСпорт – онлайн магазин за кросфит уреди и аксесоар; спортни стоки за различни видове спортове. Отлично обслужване и връзка с клиентите, богат избор от стоки за кросфит и за най-различни олимпийски и традиционни спортове.

За направата на кросфит кът във фитнес залата, компанията предлага разнообразие от стоки за любители и напреднали в тази модерна система за тренировки, която има холистичен ефект върху цялото тяло и е идеална както за здравословни ползи, така и за професионални спортисти, които търсят високи спортни постижения в даден вид спорт.

Магазинът предлага стоки за колективни спортове баскетбол, футбол, хандбал, волейбол като осигурява избор от топки, аксесоари към облеклото на спортиста, но и оборудване за самите игрища, където спортовете се практикуват.

Насочете търсенето към цяла гама от олимпийски спортове и няма да сгрешите. Можете да изберете оборудване и аксесоари за бойни спортове, за лека атлетика, художествена и спортна гимнастика, бадминтон, тенис на корт и тенис на маса, стрелба, водни спортове. Не остават назад и модерни спортове, като скуош и падел; забавни спортни игри като дартс и джаги.

Онлайн каталогът на компанията е огромен, но в сайтът се навигира лесно и много бързо можете да достигнете до желаните продукти. Ако имате специално запитване, търсене на конкретни фитнес или спортни стоки, оставените координати на компанията са на ваше разположение ежедневно, в работно време, през сайта.

 

Публикации от DiasSport

Няма намерени публикации

Други партньори

на горе