Oчаква ни опасно пълнолуние: вижте за какво да внимавате

Астролозите предупредиха: Суперлуната тази нощ влияе най-много на...
Астрология

Oчаква ни опасно пълнолуние: вижте за какво да внимавате

Предстоящото утре пълнолуние ще събуди тъмна същност в много хора, която може да навреди на другите

Пълнолунието крие много опасности, тъй като оказва влияние върху всяко живо същество и поведението на жителите на планетата се оказва напълно непредвидимо.
Идва 15-ти лунен ден, пълнолуние, на 7 март нощната звезда преминава в знака Дева.

Астрологичен съвет за 7 март 2023

Любовен хороскоп за 7 март 2023

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 7.03.2023 според зодията

Лунен календар на делата за 7 март

Астролозите съветват да посветите този ден на духовни практики, пречистване на мислите и саморазвитие. Такива действия ще помогнат да се избегнат грешки, които често се правят по време на пълнолуние. По това време в хората се събужда завист и възниква желание да навредят на околните.

Ако имате възможност да останете у дома, тогава е по-добре да прекарате този ден сами, за да не се поддадете на различни изкушения. Тъй като Луната премина в знака Дева, можете да помислите за промени в живота си. Например, намерете ново хоби, започнете диета или научете нови физически упражнения. Във всеки случай, ако искате да промените нещо в себе си, тогава това е много благоприятно време за това.

Все пак трябва да се има предвид, че пълнолунието е магическо време, което се характеризира с чести промени в настроението и нестабилен емоционален фон. Преди да вземете каквото и да е решение, трябва внимателно да прецените какви последствия ще доведе до него.

Лунен календар за красота и здраве за 7 март

Специалистите в областта на астрологията смятат, че 7 март ще бъде благоприятен за развитието на интелекта. Необходимо е да отделите време за четене на книги, изучаване на чужди езици и други науки, които ще стимулират мозъка.

По време на пълнолуние нервната система става особено уязвима. Много проблеми изглеждат ужасни, въпреки че всъщност не се случва нищо необичайно. Затова трябва да се съберете и да отложите решаването на трудните задачи за по-благоприятно време.

Също така вероятността да попаднете в конфликтна ситуация нараства няколко пъти. Няма нужда да отговаряте на провокациите на другите. Трябва да бъдете тактични и да се опитате да намерите компромисни решения, които да устройват максимално всички.

infomax-logo-50-15-HW Съкровищeто на Кубрат е царствен знак за високата култура на древните българи

Tagged , ,
на горе