магнитни бури през май 2022
Интересно

МАГНИТНИ БУРИ

Екип от метеоролози прогнозират магнитни бури за периода от 6 до 8 април 2022 г.

Според експертите е важно да разберете как можете да се справите със симптомите към чувствителността ви метеорологичната обстановка.

Магнитни бури за периода от 6-ти до 8-ми април, 2022 г.

Повишената геомагнитната активност оказва силно влияе върху организма на всеки човек, който живее на планетата Земя. Тези електромагнитни влияния засягат всеки човек по различен начин.

Освен това, всеки се сблъсква с определени симптоми, които може да не се проявяват при други хора. Всичко зависи от моментното състояние на тялото и нивото на чувствителност.

Следващата магнитна буря, според последните прогнози на метеоролозите, ще се състои в периода 6-8 април 2022 година.

– 6 април 2022 г. ще има магнитна буря със слаба активност;

– 7 април – геомагнитните влияния се очаква да бъдат със средна активност;

– 8 април — по-силно изразена магнитна буря, която ще продължи от сутринта до вечерта.

Трябва да се отбележи, че в края на април 2022 г. се очаква нова магнитна буря, след слънчево изригване.

Между 20 и 22 април силата на магнитната буря, според учените, се очаква да бъде около 4-та степен по геомагнитната скала.

За да се справите по-лесно с метеорологичната зависимост, трябва добре да хидратирате телата си. Бъдете внимателни с употребата на кофеин – сведете до минимални количества.

Имайте на разположение лекарства за сърдечно-съдови заболявания, главоболие, промени в налягането.

Метеоролозите отбелязват, че геоударите обострят някои хронични заболявания, поради което симптомите им временно се усилват. Различни хапчета, капки и мехлеми могат да помогнат в тези моменти.

Витамини, билкови чайове и релаксиращи вани, също оказват благоприятен ефект. Ако постоянно следите здравословният ви режим, тогава симптомите на метеорологичната зависимост няма да ви повлияят толкова осезаемо.

Не на последно място, е важно постоянно да насищате мозъка с кислород. Честите разходки на чист въздух и проветряването на помещението могат да помогнат в тези ситуации.

Експертите препоръчват да сведете до минимум вредните навици, които влияят неблагоприятно на организма в тези дни.

Tagged , , , , , ,
на горе