Любовен хороскоп за 14 октомври 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Любовен хороскоп за 14 октомври 2022

любовен хороскоп за 16 октомври 2022
Астрология

Любовен хороскоп за 14 октомври 2022

Любовен хороскоп за 14 октомври 2022: Днешният ден е богат на нови запознанства, сред които може да има и романтични. Преди да се отдадете на невинен флирт, погледнете спътника си, дали има достатъчно снизходителност и дали е решен да изтърпи вашите шеги днес.

Дневен хороскоп за 14 октомври 2022

Зодиите, които ще намерят ИСТИНСКА ЛЮБОВ през 2023 г.

Хороскоп за 2023 за Телец

Хороскоп за 2023 г. зодия Овен

Молитва към св. апостол Тома за здраве и закрила

Любовен хороскоп за 14 октомври 2022 – научете какво са ви подготвили звездите на любовта.

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 14 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 14 октомври 2022, вашият любим човек може да предизвика у вас негодувание или раздразнение, независимо какво ще направи или няма да направи. Негативът ще бъде абсолютно автономно чувство, което звездите препоръчват да запазите за себе си или да го изхвърлите само на хартия. В никакъв случай не го правете върху вашата сродна душа!

Любовен хороскоп за 14 октомври 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 14 октомври 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес за момент ще можете да забравите за това, което не ви устройва в личния ви живот и просто да бъдете себе си, естествено и без много усилия. Опитайте се да запомните това чувство и да го пренесете в дълъг период от време. Все пак ще ви е полезно. Сериозните романтични връзки изискват изпълнението на определени рутинни задължения. Ако не сте готови за това, тогава вероятно не сте готови още да изградите дългосрочни отношения.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 14 октомври 2022, едва ли ще успеете да прекарате деня насаме един с друг и с любовта си. Приятели, роднини, деца, внуци – всички изглежда умишлено са се заговорили да попречат на вашето романтично уединение. Радвайте се, че на този свят има толкова много хора, които се нуждаят от вас, и отложете вечерта за двама за друг път. Сега е моментът за дълбок размисъл, така че намерете си уединено място, където можете да се концентрирате напълно.

Любовен хороскоп за днес, 14 октомври 2022, зодия Рак

любовен хороскоп за 14 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Бъдете внимателни какво ви казва вашият любим човек. Не, защото ще каже нещо принципно важно, а защото един ден ще запомните тези думи, на място и време, което ще го изненада приятно. Хората винаги обичат да бъдат цитирани, когато става дума за добро. Този ден ще се окаже много благоприятен в областта на отношенията със семейството и най-близките ви приятели. Не пропускайте да се обадите на близките си, когато имате свободна минута. Общуването с тях ще ви донесе наистина големи ползи.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 14 октомври 2022, вашият любим човек ще се почувства някак неудобно до вас, така че ще се опита по някакъв начин да увеличи разстоянието между вас, поне за кратък период от време. Отнесете се към това с разбиране: утре всичко ще се върне към нормалното. Цял ден днес ще трябва да се борите с грубостта. По-добре дишайте спокойно и мислено бройте до десет. Дори и да сте прави, тогава като се съпротивлявате, няма да постигнете нищо. Няма да промените ничия гледна точка, колкото и силно да крещите.

Любовен хороскоп за 14 октомври 2022 г. за зодия Дева

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Ако се чувствате много тъжни днес, погледнете към небето. Този съвет ще свърши работа и за любимия човек, но ще бъде по-ефективен, ако заедно гледате към небето, прегърнати и сгушени един до друг. Никакви логични изчисления и разгорещени дискусии няма да ви донесат такова облекчение. Близкото общуване с приятелите ще ви достави много удоволствие. Отделете малко време в края на деня, за да си починете от натоварените социални дейности и да останете сами с мислите си.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 14.10.2022, ще унищожите всичко по пътя си – от скъпи съдове и евтини вещи до отличното настроение на любимият човек. Общувайте с хората възможно най-малко, защото общуването с вас може да ги натовари. За щастие подобно настроение не ви сполетява толкова често. Скрити проблеми и напрежение ще се усетят в отношенията ви с другите. Дори общуването с вашата страст ще бъде изпълнено с разногласия. Разбира се, това обстоятелство ще има и светла страна – ще добави страст и плам към отношенията ви.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Вашият любим има доста важна информация, която не знаете по една или друга причина. Днес той или случайно ще я изтърве пред вас, или ще успеете ловко да я изтръгнете от устата му и то толкова ловко, че той самият няма да я забележи. Понякога в личния живот е много по-лесно да живееш с надежди, отколкото в реалност. Ако търсите своя единствен и само накрая винаги намирате някой, който след това смятате за грешка, тогава сега е моментът да оцените трезво решенията, които сте взели преди в личния си живот.

Какво ви очаква днес в любовта

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 14.10.2022, ще разберете, че вашият любим човек се нуждае от вашата грижа, въпреки че може да се справи доста добре и сам. Не позволявайте на тази новина да ви разстрои или обезкуражи. Все-пак вие сте повече от необходим човек за него и е безсмислено да го отричате. Ако отдавна не сте откъсвали очи от някое хубаво същество, което ви интересува, то днешният ден е идеален да поемете инициативата и да започнете разговор.

Любовен хороскоп 14 октомври 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Колелото на късметът днес ще се завърти в правилния кръг – най-накрая ще можете да спечелите от лотарията или да ударите джакпота в любовта. За да спечелите, звездите препоръчват да купите „милион“ алени рози за жена си, а ако сте жена, купете си нещо бляскаво и уникално за мъжа си! Днес определено сте свръх активни. В действителност никой не се противопоставя на вас, всичко е заради вашето доста променено разбиране.

Любовен хороскоп 14 октомври 2022 г. Водолей

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес ще бъдете атакувани от безпричинна носталгия по една преждевременно приключила любов. Дори, ако сега сте доволни от сродната си душа и нямате нужда от никого или нищо друго, мелодия, картина или фраза от миналото ще ви върне няколко години назад, ще си спомните онези очи, които някога сте обичали и ще искате да се върнете в миналото… Поне не за дълго. Нещо, което ви се струва пречка, може би е изпратено от небето, за да облекчи съдбата ви.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 14 октомври 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 14.10.2022, трябва да защитите любимият си човек от всички неприятности и интриги, които могат да му се случат, а вероятността от такива събития е доста голяма. Вие, обаче, трябва да съберете смелост, така че да можете да помогнете на повече от един близък човек. Днес ви очаква неочаквана, но приятна среща. Би било полезно в името на такова нещо да се облечете по-официално.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица