Любовен хороскоп за 28 септември 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Любовен хороскоп за 28 септември 2022

любовен хороскоп за 2 октомври 2022
Астрология

Любовен хороскоп за 28 септември 2022

Любовен хороскоп за 28 септември 2022: Не се изненадвайте от повишеното напрежение и от факта, че вие ​​самите ще се държите в трудна ситуация по напълно различен начин, отколкото първоначално сте планирали. Опитайте се да покажете най-добри чувства и не се страхувайте от промяната, дори и да изглежда, че обстоятелствата са против вас и изобщо не се развиват според вашия сценарий. Те ще ви заредят с увереност за напредък и изненади в живота.   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Дневен хороскоп за 28 септември 2022

Съвет за 28.09.2022 към всяка зодия

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Защо майчината кърма е много повече от храна за бебето?

Кърмене – естествен лек срещу следродилна депресия и още ползи за майката

Роженски манастир, „Храна“ за душата

Топ 4 на най-откровените зодии

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 26.09.2022–02.10.2022

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 28 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 28 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 28 септември 2022, вашето въображение може да послужи като източник на романтизъм и вдъхновение. Енергията на Овенът ще бъде много силна, способна да преодолее всякакви препятствия, но повишената емоционалност може малко повече да ви напрегне. За представителите на знака всичко ще върви гладко от първите часове на този ден. Ще бъдете пълни с идеи, различни планове и надежди за светло бъдеще, което ще улесни поемането на различни върхове, както в кариерата, така и в личния живот.

Любовен хороскоп за 28 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 28 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Този ден ще ви дари с възможност да се покажете от съвсем нова страна. В средата на деня Телците ще се превърнат в истински плюшени мечета – привързани, грижовни партньори. И вашата сродна душа ще оцени тази любовна емоция, внасяща мир и комфорт в отношенията. Вашата всеизвестна интимност, обаче няма да бъде забравена. Астролозите ви обещават благоприятно време за експерименти в спалнята.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 28 септември 2022, креативността на Близнаците ще бъде в разгара си. И сферата на любовните отношения и този ден няма да бъде изключение. Да ви обичат е по-лесно и приятно от всякога, защото вие сте ходещи слънца, озаряващи живота на околните с вашия позитив. За близнаци в двойка астролозите обещават приятен ден, изпълнен със забавление и стабилност в отношенията. За необвързаните съветват да разширят кръга си от познати и отново да си спомнят колко е хубаво чувството на пеперуди, които пърхат в корема, когато отидат на първа среща.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 28 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Прогнозата на известни астролози обещава, че този ден ще бъде изпълнен с романтика. Свободните Раци ще почувстват това особено силно. Те ще срещнат своята сродна душа, но дали връзката ще прерасне в силен съюз, остава загадка дори за експертите по астрология. В семейните двойки ще има малки недоразумения на базата на домашни проблеми, финансово положение и намеса от външни лица. Любовният ви хороскоп препоръчва да проявите сдържаност по отношение на любими човек, за да не го обидите.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 28 септември 2022, хороскопът обещава, както на дамите Лъвици, така и на господата Лъвове, благоприятен ден за свободните представители на този знак. Тези, които копнеят за любов и щастие, ще го намерят днес, дори в самото начало на денят.  Семейните представители на знака да очакват хармония и взаимно разбирателство с любимия човек. Днес е подходящо време за разрешаване на конфликти и премахване на ситуации на неразбирателство в семейството.

Любовен хороскоп за 28 септември 2022 г. за зодия Дева

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Деви, кралството на вашата нежна природа понякога притеснява околните. Вашите лидерски таланти ви позволяват да постигнете много в живота, но… В любовта трябва да умеете да отстъпвате понякога, иначе любимият ви ще се умори да бъде вечно ваша робска марионетка. Разхлабете каишката, свалете стегнатите хватки и оставете половинката си да бъде себе си, без да се опитвате да я накарате да се чувства удобно по всякакъв начин. И да, тази ваша черта не е най-добрият лост за връзки. Астролозите съветват необвързаните Деви да бъдат по-малко категорични, за да не пропуснат шанса да се доближат до човека, който (може би) е създаден за вас.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 29.09.2022, както винаги, вашето равновесие помага да избегнете грешки в живота. Дори и вече да изнемогвате от някои обстоятелства, не бива да се втурвате прибързано в нова връзка, сякаш в басейн с главата си. Помнете вашата рационалност: седнете и помислете добре какво искате от една любовна връзка. Какви са вашите стремежи: любов за цял живот с куп внуци или забавление без обвързване за момента? Претеглете всички плюсове и минуси. Анализирайте желанията си и помислете: може ли избраният от вас човек да ви даде всичко, което искате? А, вие какво сте готови да дадете в замяна?

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

За какво се ядосвате? Липсва ви самочувствие? На любовният фронт без промяна? Ехо, събудете се – та вие сте Скорпиони! Вие сте умни, весели, интелигентни. Имате много достойни черти в характера. Дами, мъжете ще тичат след вас, ако благоволите най-накрая да демонстрирате добродетелите си пред света. Е, тези Скорпиони, които вече имат връзка, трябва добре да помислят за нея. Знаете, че можете да бъдете сладки, но понякога ви се иска да командвате всички наоколо. Бъдете нежни, в противен случай всички ще се разпръснат, страхувайки се от отровно ужилване.

Какво ви очаква днес в любовта

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 28.09.2022, вие сте истински познавачи на човешката душа, емпати и въобще най-красивите създания на света. Знаете отлично, че способността да се разбирате с хората е основният ключ към успешните връзки от всякакъв вид. Не бива, обаче, да се забравя и страстта. Също така можете да говорите от сърце на сродната душа в момент на интимност. Звездите ви обещават ден на страст. Но за да му се насладите, трябва да станете малко по-смели и за това е важно да се научите как да преодолявате страховете си.

Любовен хороскоп 28 септември 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Някои Козирози ще започнат да се съмняват в правилността на решенията си, но не трябва да правят прибързани изводи. Звездите обещават нов и неочакван обрат, който сам по себе си ще отсее всичко ненужно. Бъдете независими, но не прибързвайте с изводите и решенията. В животът ви ще настъпи съвсем нов обрат, при условие че слушате интуицията си, а не собствените си подозрения и мнението на другите.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

За тези, които все още не са срещнали своята сродна душа. Звездите ви съветват да обърнете внимание на стари приятели, познати и тяхната среда – там са вероятни нови и неочаквани запознанства, срещи, които ще ви донесат много радост и сладка романтика. Въпреки това, не бързайте да се настройвате за сериозна връзка. Звездите ви съветват да дадете свобода на емоциите си и да не бързате да живеете заедно.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 28 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 28.09.2022, Рибите ще се привличат много силно с представители от зодия Лъв, Телец и Скорпион. Това са трите най-магнетични зодии на хороскопа. Въпреки, че Рибите се смятат за една от най-тихите и спокойни зодии, днес ще бъдат с чар на опитни съблазнители и фатални красавици. Прогнозите на астролозите са еднакво приятни, както за необвързаните Риби, така и за Рибите в двойка.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица