хороскоп за зодия риби ноември 2022
Астрология

Хороскоп за зодия Риби ноември 2022

Хороскоп за зодия Риби ноември 2022: Опитайте се да не рискувате всичко, за да видите стойността с течение на времето. Ако любовта ви зове, това е единственото нещо, което наистина си струва риска в момента. Сърцето има своите желания, показва ви дълбоко вкоренени модели и семейни въпроси, с които никога не сте се сблъсквали преди. Когато се предлага шанс за изцеление, не го пропилявайте в дилеми и страхове, особено през първите две седмици на ноември, когато Скорпионът е начело. Най-задълбочената работа, в която се ангажирате, щедро ще ви се отплати със своите плодове.

Хороскоп за 2023 зодия Риби

Месечен хороскоп ноември 2022

Любовен хороскоп ноември 2022

Хороскоп за зодия Овен ноември 2022

Хороскоп за зодия Телец ноември 2022

Хороскоп за зодия Близнаци ноември 2022

Хороскоп за зодия Рак ноември 2022

Хороскоп за зодия Лъв ноември 2022

Хороскоп за зодия Дева ноември 2022

Хороскоп за зодия Везни ноември 2022

Хороскоп за зодия Скорпион ноември 2022

Хороскоп за зодия Стрелец ноември 2022

Хороскоп за зодия Козирог ноември 2022

Хороскоп за зодия Водолей ноември 2022

Хороскоп за зодия Риби ноември 2022

Общ хороскоп за зодия Риби ноември 2022

хороскоп за зодия риби ноември 2022

Ноември ви обещава много успехи и късмет. Още в първите дни месеца трябва да вземете решение за текущите си цели и как да ги постигнете. Приключете с всички ненужни контакти, но си припомнете онези, които са ви помагали и са били винаги насреща, когато сте имали тази потребност.

През ноември 2022 трябва да обръщате повече внимание на вътрешният си глас и не пренебрегвайте сигналите, които интуицията ви изпраща. По това време се опитайте да не следвате съветите на други хора, доверете се на своя житейски опит или интуиция.

По време на пълнолуние, емоциите ще са като истинска жарава и това е страхотен момент за разрешаване на любовни тревоги, ако имате такива. Бъдете честни с партньора си относно всичко, което ви притеснява. Обаче, ако сте в активно търсене на сродна душа, тогава отложете новите запознанства за края на месеца.

Третото десетдневие на ноември е добро време за релаксиращи процедури, промяна на имиджа, шопинг или друг вид отпускащи дейности. Относно големите покупки е добре да вземете решение само за тези, които са били планирани предварително.

Здравен хороскоп зодия Риби ноември 2022

През ноември Рибите имат щастлива възможност радикално да променят навиците си и дори да се отърват от някои вредни зависимости, например да спрат да пушат. Не се съмнявайте, че тялото ще ви каже „благодаря“ – и резултатът няма да ви накара да чакате.

Очаква ви особен успех в спорта, благодарение на който представителите на водния знак на зодиака могат не само да придобият нови умения, но и сериозно да подобрят физическата си активност. При редовни физически упражнения вие сами ще започнете да забелязвате положителните промени във външния вид: еластичността на кожата ще се подобри, ще се появи блясък в очите, енергията ви ще се повиши, а фигурата ще придобие друг вид.

Най-лошият вариант би бил да чакате, вместо да действате. Не пропускайте своят шанс! Очаква ви късмет, както в работата, така и в личната сфера.

Любовен хороскоп за зодия Риби ноември 2022

Още в началото на месеца любовта вашият партньор ще има нужда от прояви на грижа и подкрепа. Помислете как можете да помогнете на някого, на когото държите, докажете своята преданост на практика.

В края на първата ноемврийска декада влиянието на планетите може леко да обърка картите за онези, които са планирали важен разговор със сродната си душа или са решили да заформят нови запознанства. По-добре пропуснете този път, ако искате да обсъдите нещо.

Около 13-ти ще ви бъде по-лесно да намерите точните думи, ще бъдете чути, разбрани и приети, дори и на емоционално ниво. Вашият голям ден е 19 ноември. По това време влиянието на небесните тела ще изостри интуицията ви, която ще ви подскаже как този или онзи човек всъщност се отнася към вас. Ако възнамерявате да подобрите отношенията с някого или да извисите връзката на по-горно, духовно ниво, започнете да действате активно от 28 ноември. По това време късметът е на страната на тези, които не се страхуват да поемат инициативата.

Финансов хороскоп за зодия Риби ноември 2022

Колкото и примамлива и доходоносна да ви изглежда дадена идея, не бързайте, особено в началото на месеца. По това време противоречивото влияние определени планети може да ви подтикне към импулсивни решения и ще бъде чудесно, ако спрете малко и обмислите действията си. През първите десет дни можете да си дадете отговори на онези предложения, които са във вашето полезрение. Между 8 и 13 ноември ще успеете лесно да разрешите нечий финансов проблем, като дадете правилен съвет. А в същото време можете да разчитате на помощта на приятели или близки, така че не мълчете и споделяйте тревогите си за финансите с тези, на които имате доверие.

На 19-ти Уран ще ви влияе и ще ви насочва как можете да положите по-малко усилия, за да спечелите повече и да се доверите на интуицията си в този момент. Постарайте се около 25 ноември да не правите импулсивни и големи покупки, още повече да вземате кредит.

В края на месецът започнете активно да търсите по-доходоносна работа. Не бъдете скромни и не премълчавайте истинските си професионални успехи.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе